Pretraga

Neobična isprika studentice: Nisam poslala seminar na vrijeme jer me ostavio dečko

A- A+

Studentica iz Ohija Rachel Harriman nije na vrijeme poslala seminarski rad svome profesoru. Ništa neobično, događa se to mnogim studentima. Ipak, rijetki studenti u svojoj isprici i objašnjenju zašto su zakasnili bivaju iskreni kao Rachel. Naime, profesoru je objasnila kako ju je ostavio dečko, te je jednostavno bila previše utučena da bi ga pisala. Profesorov odgovor ju je iznenadio.

Rachel Harriman poslala je mail svom profesoru u kojemu objašnjava kako nije uspjela na vrijeme predati rad, jer ju je ostavio dečko. Snimku zaslona svog e-maila objavila je na Twitteru, a ista je u rekordnom vremenu postala viralna.

– Dragi profesore, žao mi je što kasnim sa slanjem ovog rada. Jučer navečer, potpuno neočekivano, dečko je prekinuo sa mnom i bila samo u totalnom rasulu, objašnjava Rachel. 

Dodaje kako se nikako nije mogla skoncentrirati, što je utjecalo na njenu produktivnost. 

– Ovo se očito više ne može ponoviti, pošto više nisam u vezi i nitko više neće moći prekinuti sa mnom. Također, žao mi je što je ova situacija pomalo neugodna. I za mene je isto, poručila je Rachel profesoru. 

Ubrzo nakon toga, stiže joj mail profesora, a njegov odgovor svakako je iznenađujuć.

– Draga Rachel, život je takav. Čini se kao dobro vrijeme za odlazak u Europu, napisao joj je profesor. 

Twitter

U daljnjim odgovorima na svom Twitter profilu Rachel je kazala kako je iz rada dobila B+ (što i kod nas bilo + vrlo dobar) te kako joj profesor nije oduzeo bodove za kašnjenje.

Neobična isprika studentice: Nisam poslala seminar na vrijeme jer me ostavio dečko
Share via
Copy link
Powered by Social Snap