Pretraga

Neobjašnjeni fenomen: Posljednjih 25 godina hrani se isključivo pizzom i odličnog je zdravlja

A- A+

Raznolika i uravnotežena prehrana važna je za zdravlje svakog pojedinca, a loše navike najčešće uzrokuju pretilost. No uvijek se nađe neki izuzetak kojemu fast food ne uzrokuje nikakve probleme, kao ni debljanje. Dan Janssen primjer je osobe koja svakodnevno konzumira pizzu i osjeća se dobro, a na iznenađenje njegovih doktora za sada nema ozbiljnijih zdravstvenih problema.

youtube.com

Dan Janssen pohvalio se za Today.com kako je u posljenjih 25 godina jeo samo pizzu. Priča o njegovoj neobičnoj, prema mnogim stručnjacima, vrlo nezdravoj prehrani potaknula je burne reakcije. Dok ga jedni smatraju lošim uzorom, drugi ga vide kao svog heroja.

Izdvojeni članak

Dijetna hrana zbog koje se zapravo debljate

Samog sebe smatra fenomenom

Zbog napada s raznih strana 38-godišnji Janssen objasnio je kako on ne zastupa takav način hranjenja i da samog sebe smatra fenomenom kojem odgovara svakodnevno konzumirati hranu koju nas većina voli jest, a doktorima i nutriocionistima zadaje glavobolje. Kako bi održao koliku toliku raznolikost, Dan se hrani različitim vrstama i varijantama ovog talijanskog jela.

– Mislim da sve lokalne pizzerije znaju moje ime. U jednoj sam toliko puta jeo da sam postao dobar prijatelj s njenim vlasnikom pa im danas pomažem s marketingom, izjavio je Dan.

Izdvojeni članak

Hrana koja pomaže da budete usredotočeni kada je to najpotrebnije

Rekreativno se bavi biciklizmom

Unatoč ovoj jednoličnoj prehrani Janssen je sa skoro navršenih 40 godina u prilično dobroj tjelesnoj kondiciji.

Rekreativno se bavi biciklizmom, a svi dosadašnji testovi koje je obavljao kod tri različita doktora pokazali su da ima normalnu razinu kolesterola i krvnog tlaka.

– Vjerojatno ću doživjeti srčani udar u svojoj šezdesetoj, ali trenutno sam sretan načinom na koji živim i osjećam se dobro, zaključio je Dan.

Neobjašnjeni fenomen: Posljednjih 25 godina hrani se isključivo pizzom i odličnog je zdravlja
Share via
Copy link
Powered by Social Snap