Pretraga

Nesavršenosti koje muškarci vole vidjeti na ženama!

A- A+

Kako izgledamo sebi i drugima su dvije slike koje se nerijetko bitno razlikuju. No, mnoge žene misle kako bi trebale izgledati savršeno, bez grama sala, savršeno poredanih zubiju i sa svakom dlakom kose na svom mjestu. No, ako pitate muškarce, vidjet ćete da to ipak nije baš tako, naravno osim iznimki kojih uvijek ima. Ovo su neke od nesavršenosti na ženama koje muškarcima znaju biti itekako privlačne.

healthyceleb.com

Iako su mnoge žene opsjednute izgledom te iako mnoge smatraju kako ne smije biti greške na njihovoj pojavi, takav pretjeran trud je ipak uzaludan. Razlog tome je što muškarci imaju različitu percepciju kada se radi o ženskom izgledu, nego što je imaju žene. Oni ne smatraju kako nam svaka dlaka kose mora biti na svojem mjestu, niti imaju nešto protiv oblina, naravno, ako su u razumnoj veličini. Ovo su neke od nesavršenosti koje muškarci smatraju privlačnima na ženama, piše DateReport.

Izdvojeni članak

Ovako vam tijelo pokazuje da mu nedostaje željeza

Nepravilan nos

Popularni grčki profil nije samo ženama privlačan. Malo nakrivljen nos nije nikakav problem i ne bi trebao biti kompleks, jer ga muškarci smatraju vrlo simpatičnim.

Neravan trbuh

Ženske obline muškarcima ustvari nikada nisu predstavljale problem, pa tako niti trbuščić. Muškarci vole žensko tijelo sa svim njihovim manama i vrlinama, osim ako nisu pretjerane.

Izdvojeni članak

Psihički i fizički trikovi za podizanje samopouzdanja

Opušten izgled

Iako su sjajna, mirisna, isfenirana kosa i uredni nokti muškarcima vrlo privlačni, opušteni ‘šlampavi’ izgled obilježen razbarušenom kosom, širokom kućnom majicom i licem bez šminke može biti jednako primamljiv i zavodljiv. Naravno, ovo se odnosi na namjerno izazvan takav look, a ne na neurednost.

Male grudi

Iako ovo ne možemo tvrditi za sve pripadnike muškog roda, velikom broju njih se male grudi ustvari sviđaju. Brojne ankete su pokazale kako veliki broj muškaraca smatra male grudi vrlo seksi, posebno kada su naglašene dubokim dekolteom, ili pak, bez grudnjaka.

Razmaknuti prednji zubi

Vanessa Paradis, Lara Stone, Madonna i Georgia Jagger samo su dio poznatih ljepotica koje su očarale svijet svojim prekrasnim licem, ali i nepravilnošću koja obara muškarce s nogu. Ne težite holivudskom osmjehu već iskoristite sitne nedostatke i pretvorite ih u ubojito sredstvo zavođenja.

Nesavršenosti koje muškarci vole vidjeti na ženama!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap