Pretraga

Nestale četiri mlade cure, od kojih su čak tri maloljetne!

A- A+

Tijekom proteklih sedam dana, u Hrvatskoj su nestale četiri mlade cure, od kojih su tri maloljetne, a četvrta ima 18 godina. Ako imate ikakvu informaciju koja bi mogla pomoći u potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Ružica Malešić (16) je visoka 165 centimetara, ima smeđe oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.
Ružica se u nedjelju, 29. studenoga udalljila s adrese u Zagrebu, Sv. Meteja u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, tajice leopard uzorka i nosila je smeđe čizme.

Jenita Lottenbach (18) je visoka 161 centimetar, ima crnu kosu, kestenajste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na licu iznad nosa ima ožiljak.
Jenita se u subotu, 28. studenoga udaljila s adrese u Rijeci, Krnjevo 16 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice, crna majica dugoh rukava, crni skafander i nosila je crne čizme na visoku petu.

____________________________________________________________________________________

Jelena Šnajder (16) je visoka 155 centimetara, ima plave oči i kosu te je jače tjelesne građe.
Jelena se u srijedu, 2. prosinca udaljila s adrese u Rijeci, Rujevica 8 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Božica Filipović (15) je visoka 165 centimetara, ima plavu kosu, zelene oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj podlaktici ima tetovažu s imenom “Jovo”.
Božica se u petak, 27. studenoga udaljila s adrese u Blatnici u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u smeđu jaknu, crne tajice s rozim natpisom na nogavici i nosila je plave tenisice s crvenim prugama.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap