Jeste li ih negdje vidjeli? Policija traži osmero mladih koji su nestali u posljednjih tjedan dana

U posljednji tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo čak osmero mladih ljudi, od čega je njih šestero maloljetno. Ako ste ih vidjeli ili raspolažete bilo kakvom informacijom koja bi mogla biti korisna u potrazi, javite se na nestali@nestali.hr ili u najbližu policijsku postaju.

Lea Vincek (16)

Djevojka je visoka 164 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči. Nestala je 18. siječnja, a u trenutku nestanka bila je odjevena u bordo jaknu, crne traperice i tenisice. Udaljila se s adrese u Zagrebu i nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.

Lorena Sastić (15)

Visoka je 163 cm, ima crnu, ravnu kosu i zelene oči te je jače tjelesne građe. Nestala je u centru Zagreba, 22. siječnja. U trenutku nestanka nosila je crnu jaknu s krznom na kapuljači, svijetlo zelenu majicu i crne tajice.


Jasmin Đanija (14)

Visok je 170 cm, ima crnu kosu i crne oči. Nestao je 19. siječnja u Samoboru , a u trenutku nestanka bio je odjeven u trenirku. Nestanak se vodi u PU zagrebačkoj.


Viktorijo Grublješić (15)

Visok je 178 cm i nosi cipele broj 43. Ima crnu, ravnu kosu i kestenjaste, male oči. Prema opisu u evidenciji nestalih osoba, nos mu je ravan i srednje veličine, ovalnog je lica i ima okrugle uši srednje veličine. Slabije je tjelesne građe, te na lijevoj podlaktici ima tetovažu na kojoj piše ‘Laura’. Nestao je 22. siječnja udaljivši se s adrese u Ivancu u nepoznatom smjeru.


Ivana Kiš

Visoka je 180 cm, nosi cipele broj 42 te ima smeđu kosu i jače je tjelesne građe. Na stražnjoj strani vrata ima tetovažu u obliku leptira. Nestala je 19. siječnja kada se s adrese u Varaždin Bregu udaljila u nepoznatom smjeru. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu s kapuljačom, smeđu kapa, šarene tajice i bež čizme.


Mihaela Reljac (17)

Djevojka je visoka 170 cm, ima crnu kosu i plave oči. Nestala je 22. siječnja u Rijeci, a u trenutku nestanka nosila je crnu majicu s kapuljačom i traperice.


Nino Brajković (22)

Visok je 175 cm, nosi cipele broj 43 ima crnu kosu i kestenjaste, male oči. Nos mu je ravan i srednje veličine te ima ovalne, veće uši i ovalnog je lica. Prema opisu u evidenciji nestalih, slabije je tjelesne građe. Nino je nestao 21. siječnja, udaljivši se s adrese u Lovincu (PU ličko-senjska). U trenutku nestanka bio je odjeven u bijelu jaknu s crvenim prugama na rukavima, tamnoplavi kombinezon te crne radne čizme.


Kevin Nikolić (19)

Osobni opis nije dostupan u evidenciji nestalih osoba. Jedine poznate informacije su da je mladić nestao 22. siječnja u Ivancu, udaljivši se s adrese boravišta u nepoznatom smjeru. Nestanak se vodi u PU varaždinskoj.

Odgovori