Pretraga

Nestalo je šestero maloljetnika

U proteklom tjednu nestale su tri maloljetne djevojke i tri mladića za kojima tragaju policija i njihove obitelji. Udaljili su se s adrese prebivališta i od tad im se gubi svaki trag. Molimo vas ako ste ih možda vidjeli ili imate bilo kakvu informaciju o njima da se javite u prvu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Drago Ignac (14) je u utorak, 19. ožujka, otišao s adrese boravišta u Ivanecu, Pahinsko 6 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u vrijeme nestanka.

Kristina Jurković (16) ima crnu kosu i kestenjaste oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe.
Kristina je u utorak, 19. ožujka, otišla od kuće s adrese u Glini, Gornji Viduševac 246.
Nije poznato u što je bila odjevena u tom trenutku.

 

Dino Šišić (16) je visok 160 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči. Dino je u utorak, 19. ožujka, otišal s adrese u Ivanecu, Pahinsko 6 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, traperice i tenisice.

____________________________________________________________________________________________________________________

Martina Dekanić (16) je visoka 175 centimetara, ima smeđu i smeđe oči.
Martina je u subotu, 16. ožujka, otišla s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja 70A u nepoznato. U tom je trenutku bila odjevena u tamnoplavi donji dio trenirke i sivu jaknu.

____________________________________________________________________________________________________________________

Damir Amić (17) je visok 172 centimetra, ima smeđu i srednje je tjelelesne građe. Na lijevoj podlaktici ima tetovažu ‘Damir’. Damir je u srijedu, 20. ožujka, otišao s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u vrijeme nestanka.