Nestalo trinaest mladih u Hrvatskoj. Najmlađi ima tek 13 godina

U proteklih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo čak trinaest mladih osoba u dobi do 30 godina, od kojih je čak dvanaest maloljetnih. Najmlađi nestali ima tek trinaest godina, a najstarija djevojka 20. Ako ste u bilo kojem trenutku vidjeli nekoga od njih ili imate bilo kakvu drugu informaciju korisnu za njihov pronalazak javite to vašoj obližnjoj policijskoj postaji ili putem stranice nestali.hr.

Barić Barbara (15) se u srijedu, 17. kolovoza udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka. Visoka je 170 centimetara, ima plavu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe. 

NEMA FOTOGRAFIJE: Renato Cener (13) se u subotu, 13. kolovoza udaljio s adrese u Karlovcu, Banija u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka. Visok je 160 centimetara, ima crnu kosu i srednje je tjelesne građe. 

NEMA FOTOGRAFIJE: Kristijan Crleni (16) se u ponedjeljak, 15. kolovoza udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka. 

Thomson Dernišek (16) se u petak, 12. kolovoza udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka. Visok je 170 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. 

Mirjana Foro (17) se u nedjelju, 14. kolovoza udaljila s adrese u Karlovcu u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka. visoka 160 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu, kestenjaste male oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

 

Ivana Martić (20) se subotu, 13. kolovoza udaljila s adrese u Slavonskom Brodu, Vukovarska u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crveno crnu košulju, maskirne hlače i crne tenisice. Visoka je 160 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu, zelene oči i slabije je tjelesne građe. Po rukama ima puno manjih madeža.

 

Mark Mihaljinec (17) se u četvrtak, 18. kolovoza udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u kratke hlače, tamnu majicu i tenisice. Visok je 165 centimetara, ima smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Ošišan je na irokezu u raznim bojama. 

NEMA FOTOGRAFIJE: Drago Mitrović (16) se u subotu, 13. kolovoza udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka. Visok je 170 centimetara, ima crnu kosu i oči.

Marijana Pređak (17) se u subotu, 13. kolovoza udaljila s adrese u Ivancu, Rudolfa Rajtera 138 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala plavu kratku haljinu i plave tenisice. Visoka je 165 centimetara, ima crnu kosu, svijetloplave oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Iznad desnog gležnja ima tetovažu nepoznatog sadržaja, na desnom ramenu tetovažu crvene ruže i paukove mreže. 

Marko Pustaj (15) se u ponedjeljak, 15. kolovoza udaljio s adrese u Osijeku, Dunavska 58 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka. Visok je 174 centimetra, ima kestenjastu kosu, tamnoplave oči i srednje je tjelesne građe. 

Anita Tkalec (17) se u srijedu, 17. kolovoza udaljila s adrese u Zagrebu, Tuškanac u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u prugastu plavo-bijelu majicu, traperice i bijelo-roze tenisice. Visoka je 170 centimetara, ima crnu ravnu kosu, plave oči, četvrtasto lice i slabije je tjelesne građe. 

Mihael Emanuel Večković (16) se u četvrtak, 18. kolovoza udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crne traperice i narančastu košulju. Visok je 165 centimetara, ima smeđu kosu i plave oči.

Kristina Vorih (17) se u utorak, 16. kolovoza udaljila s adrese u Rijeci, Cambierieva 17 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crne uske hlače, majicu kratkih rukava s šarenim uzorkom. Visoka je 155 centimetara, ima kestenjastu kosu, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. 

Odgovori