Nestalo troje tinejdžera u Zagrebu i okolici

Ovaj tjedan nestale su tri mlade osobe u rasponu između 15 i 19 godina. Dva mladića i jedna djevojka su svi zadnji puta viđeni u Zagrebu ili daljoj okolici. Policija moli za pomoć ukoliko imate bilo kakve informacije.

Petrovečki Dalibor (19) visok je 170 centimetara i ima crnu kosu.

On se u srijedu, 7. studenog udaljio  s adrese Lugu Samoborskom u nepoznato i od tada mu se gubi svaki trag. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Mjesto i datum nestanka: Lug Samoborski, Kneza Zdeslava br. 2, 7.11.2012.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Komadina Ivan (15) visok je 180 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči.

Ivan se u nedjelju, 4. studenog, udaljio s adrese stanovanja u nepoznato i od tada mu se gubi svaki trag. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, Savski Gaj III, Put 8A, 4.11.2012.

_____________________________________________________________________________________________________________________________
Dekanić Jelena (17) visoka je 165 centimetara, ima smeđe oči, ovalnog je lica i srednje tjelesne građe.

Jelena se u ponedjeljak, 5. studenog udaljila s adrese u Zagrebu u nepoznatom pravcu i od tada joj se gubi svaki trag. U vrijeme nestanka bila je odjevena u crnu jaknu s kapuljačom podstavljenu umjetnim krznom, sive traperice, crnu majicu. Imala je smeđu torbicu i nosila je čizme.

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, Ilica br. 81, 5.11.2012.

Odgovori