Nestao je 14-godišnji Leon, a uz njega još petero maloljetnika: Ako ste ih vidjeli, pomozite u potrazi

U posljednjih sedam dana u Hrvatskoj je nestalo šestero maloljetnika, od kojih najmlađa ima svega 13 godina. Ako ste ih vidjeli ili imate bilo koju drugu informaciju koja bi mogla biti od koristi u njihovoj potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Paulina Andrašić (16)

Visoka je 168 cm i nosi cipele broj 38. Riđe je kose i plavih očiju te ovalnog lica. Od značajki na licu ima nos i uši srednje veličine. Srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bila je odjevena u sive kratke hlače, višebojnu majicu kratkih rukava i visoke tenisice. Nestala je 2. srpnja, kada je oko 15 sati otišla iz obiteljske kuće u Novu Gradišku.

Leonardo Dobrinčić (16)

Jedine poznate informacije su da je tinejdžer nestao 2. srpnja, udaljivši se s adrese u Ivancu, a nestanak se vodi u PU varaždinskoj.

Leon Jukić (14)

Visok je 180 cm, a nosi obuću broj 46. Nestao je 6. srpnja, udaljivši se s adrese prebivališta u Solinu. Leon ima ravnu, svijetloplavu kosu i svijetloplave oči. Srednje je tjelesne građe i četvrtastog lica, a od značajki na licu ima ravan nos srednje veličine i uši srednje veličine. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamno sive kratke hlače, crnu majicu s bijelim natpisom, bordo tenisice.

Šakira Zahirović (15)

Visoka je 160 cm, ima crnu kosu i smeđe oči. Djevojka je jače tjelesne građe. Nestala je 2. srpnja, udaljivši se s adrese na Zagrebačkom Tuškancu.

_______________________________________________________________________________

Nikolina Ljubišić (15)

Djevojka je visoka 155 cm i nosi cipele broj 36. Ima ravnu, tamnoplavu kosu te male, svijetloplave oči. Nos i uši su joj srednje veličine, a lice okruglo. Srednje je tjelesne građe. Nestala je tijekom noći s 1. na 2. srpnja, udaljivši se od kuće u Bilom Brigu u nepoznatom smjeru.

_______________________________________________________________________________

Emina Rizvani (13)

Djevojka ima kestenjastu, ravnu kosu i velike, kestenjaste oči. Visoka je 165 cm, srednje je tjelesne građe i ima ovalno lice. Ima ravan nos srednje veličine te ovalne uši sa slobodnom resicom. Udaljila se u nepoznatom smjeru u Rijeci, 6. srpnja.

________________________________________________________________________________

Sara Trohar Halilović (13)

Djevojka je ravne, svijetloplave kose i plavih očiju, a visoka je 160 cm. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka osoba je bila odjevena u crne tajice i bijele tenisice. Udaljila se s adrese u Zagrebu, 3. srpnja.

___________________________________________________________________________________

Ramajana Azra Abaz (16)

Visoka je 175 cm, ima crnu kosu i smeđe oči. Nestala je 2. srpnja s adrese u Bedekovčini, a u trenutku nestanka bila je odjevena u ružičastu majicu, zeleni gornji dio trenirke i crne kratke hlače.

Odgovori