Pretraga

Nestao pas Čiko: Vlasnik kao nagradu nalazniku daje Porschea

A- A+

Prije šest dana na području Volovčice nestao je pas Čiko, križanac američkog stafordskog terijera, star sedam godina. U nadi da će ga pronaći, vlasnik psa je oblijepio zagrebačke kvartove fotografijama svoga ljubimca, a kao nagradu nalazniku nudi i oldtimer Porschea iz 1979.

Foto: Antonio Jurčević

Za Uskrs na području Volovčice nestao je križanac američkog starfordskog terijera, star sedam godina. U nadi da će ga pronaći, vlasnik je oblijepio obližnje kvartove plakatima, a nalazniku Čika, spreman je pokloniti Porsche iz 1979.

– Traži se križanac američkog terijera čipiran i nesteriliziran, star 7 godina. Nestao 5. 4. 2015 u Zagrebu na području Volovčice. Umiljat je i razigran, odaziva se na ime ‘Čiko’. Prepoznatljiv je po spuštenom desnom uhu. Nedavno je vadio tri očnjaka i još ima konce koje treba izvaditi. Poznat je i po krivo zaraslom repu. Ako ste ga vidjeli ili imate bilo kakve informacije, molimo vas da nazovete na ovaj broj – 097 6411 622, napisano je uz fotografije na plakatu, kojim vlasnik pokušava ponovno doći do svoga ljubimca.

Javite se na navedeni broj, ako imate ikakve informacije o Čiku.

Vijesti dodajmo da nam je upravo potvrdio Antonio Jurčević, inače prijatelj vlasnika psa i organizator ove potrage kroz medije kako se već nekoliko osoba javilo s informacijama o izgubljenom psu.

Prvi dan nakon objave plakata već je netko zvao te dao podatak kako je pas viđen na Ferenšćici. Zatim je zvala osoba s informacijom da je Čika vidjela u Dubravi, a u zadnjem pozivu koji je dvojac dobio pas je detektiran na području Žitnjaka.

Antonio nam je pojasnio i kako još uvijek ne znaju radi li se o krađi ili je pas sam odlutao u nepoznato.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap