Pretraga

Nestao zagrebački student: Krenuo na faks i od tada mu se gubi svaki trag

A- A+

Zagrebački student Karlo Kurtanjek krenuo je u srijedu s Vrbana na fakultet na Kennedyjevom trgu i od tada mu se gubi svaki trag. Obitelj i policija mole za pomoć građane koji imaju bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću.

Karlo Kurtanjek nestao je 10. travnja kada je krenu na fakultet na Kennedyjevom trgu u Zagrebu. Mladić ima 23 godine, visok je 180 cm i nosi cipele veličine 46. Ima smeđu kosu i plavih je očiju.

Ovalnog je lica, a prema opisu u evidenciji nestalih ima ravan nosi i male uši te je srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka Karlo je bio odjeven u crnu jaknu s kapuljačom, crne traperice, smeđe tenisice.

Svi koji raspolažu nekom informacijom koja bi mogla pomoći u potrazi, mogu se javiti u najbližu policijsku postaju.

Osim Karla, ovoga je tjedna nestalo još troje mladih. Ukoliko raspolažete informacijama od njima, javiti se osim u policiju možete i na www.nestali.hr.

Antonio Živčić (18)

Visok je 165 cm, ima plavu kosu i tamnoplave oči. Ovalnog je lica i ima ravan nos srednje veličine te je srednje tjelesne građe. Nestao je 11. travnja s adrese u Lugu Samoborskom.

Mikena Dossene (16)

Visok je 160 cm, ima smeđu kosu i velike smeđe oči. Slabije je tjelesne građe. Mladić je nestao 9. travnja, udaljivši se s adrese u Rijeci u nepoznatom smjeru.

Marcel Mesarek

Mladić je visok 180 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči. Nos i uši srednje su mu veličine te je srednje tjelesne građe. Od istankutih obilježja na prsima ima tetovažu ‘D’. Nestao je 8. travnja, udaljivši se s adrese u Vrbovcu, a u trenutku nestanka ima crnu jaknu, majicu kratkih rukava, sivi donji dio trenirke i sive tenisice.

Nestao zagrebački student: Krenuo na faks i od tada mu se gubi svaki trag
Share via
Copy link
Powered by Social Snap