Pretraga

Netflix je izbacio kratki video koji će oduševiti sve fanove serije ‘La Casa de Papel’

A- A+

Među najdražim serijama koje se trenutno nalaze na Netflixu je svakako i La Casa de Papel, priča o epskim pljačkama i ‘otporu’. Još uvijek iščekujemo petu i posljednju sezonu serije, no u međuvremenu, Netflix je izbacio kratki video koji će oduševiti sve fanove.

Screenshot: YouTube

La Casa de Papel je serija koja priča priču o pljačkama. Velikim, teškim i ozbiljnim pljačkama. Iako ima odličnu priču, ta priča bi bila ništa da nema odličnih likova koji daju ‘ono nešto’. Svaki lik, živcirao vas ili ne, je zaista poseban.

Možda i najposebniji među posebnima je upravo bio Berlin. Spoiler alert: Berlin je umro za vrijeme prve pljačke, i to na samome kraju, kada se žrtvovao za dobrobit ostatka ekipe. Lik koji je kroz cijelu seriju, do tog trenutka, bio arogantan, sebičan, diktatorski nastrojen i vrlo nespreman na pomoć, odlučuje žrtvovati vlastiti život, kako bi ostali uspjeli provesti plan.

Upravo zbog toga, Berlin je postao mnogima omiljeni lik. Jednostavno, jedan je od onih zlikovaca koje je teško ne voljeti. Iako se pojavljuje i u trećoj i četvrtoj sezoni (a trenutno radi i na petoj), fanovi diljem svijeta su snimili svoje reakcije na posljednje scene, odnosno na put i rast koji je prošao Berlin. Da ne duljimo, pogledajte sve u videu!

I dok još uvijek nije poznat datum kada dolazi nova sezona, pretpostavlja se da će to biti nekad sljedeće godine. Dok čekate, provjerite svoje znanje o ovoj seriji na našoj platformi kvizovi.srednja.hr, gdje možete pronaći puno pitanja o ovoj, ali i svim ostalim temama!

Netflix je izbacio kratki video koji će oduševiti sve fanove serije ‘La Casa de Papel’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap