Pretraga

Netflix je re-kreirao setove iz kultne serije Stranger Things kroz koje se prolazi autom

Sjajna vijest za obožavatelje Netflixove kultne serije Stranger Things. Kompanija je odlučila re-kreirati setove popularne serije u Los Angelesu. Tako će se kroz shopping centar Starcourt, tajni ruski laboratorij i ‘Upside Down’ moći prolaziti autima.

Foto: Unsplash; Rafal Werczynski

Setovi su zamišljeni tako da se kroz njih prolazi autima iz kojih nećete trebati izaći, što je dosta dobro s obzirom na situaciju s koronavirusom. No, u nekim situacijama moći ćete zastati da pogledate glumce u teatralnim izvedbama scena, piše The Verge.

– Omiljena Netflixova originalna serija, koju su stvorila The Duffer Brothers, transformirat će se u impresivnu kazališnu produkciju, zajedno s scenama koje se kriju na um, glumcima u kostimu i ostalim svjetskim specijalnim efektima. Po ulasku, gosti će voziti svoja vozila (u skupinama od 24 automobila) kroz doživljaj na više razina, zaustavljajući se na duže vremensko razdoblje kako bi se oko njih odigrale scene. Nakon toga će ih voditi do sljedećeg prizora, gdje će se parkirati za još jedno” poglavlje ‘u priči’, stoji u najavi koju prenosi the Verge.

Netflix najavljuje da će ulaznice za spektakl krenuti u prodaju u seriju, 26. kolovoza ove godine, a početna cijena iznosit će 59 američkih dolara po automobilu. Iz kompanije kažu kako će više paketa biti dostupno, međutim, i dalje ostaje nejasno o kojim će se sve ciframa i paketima raditi.

Netflix je re-kreirao setove iz kultne serije Stranger Things kroz koje se prolazi autom
Share via
Copy link
Powered by Social Snap