Pretraga

Netko je iz školske zbornice ukrao dezinficijens, a reakciji ravnatelja ruga se čitav internet

A- A+

Pojedine hrvatske škole uvele su dodatne mjere predostrožnosti po pitanju higijene, a vezane su uz sprječavanje širenja koronavirusa. Ministarstvo i Zavod za javno zdravstvo poslali su uputu školama, a jedna od glavnih preporuka je pranje ruku u sapunu, a učenicima i zaposlenicima na raspolaganju bi trebalo biti i dezinfekcijsko sredstvo. Sva ta pravila ispoštovali su u jednoj riječkoj školi, a dezinfekcijsko sredstvo postavljeno je i u školsku zbornicu. Međutim, netko ga je uzeo a poruka ravnatelja mnoge je nasmijala.

Foto: dnevnik.hr

Kako piše dnevnik.hr, koji nam je i dao dozvolu za korištenje fotografije, u zbornici jedne riječke škole postavljen je dezinficijens za ruke.

No, sredstvo je nestalo pa je ravnatelj postavio poruku kojom moli poštenog nalaznika da vrati gel jer je postavljen tamo da bi se svi njime koristili. Nepismenost koju je pritom pokazao nasmijala je korisnike društvenih mreža.

– Moli se pošteni nalaznik da vrati dezificiens za ruke jer bo je isti, za sve u zbornici!, polupismena je poruka koja je osvanula u zbornici te škole, a da ju je pisao upravo ravnatelj za dnevnik.hr potvrdila je čitateljica koja je fotografirala poruku.

Netko je iz školske zbornice ukrao dezinficijens, a reakciji ravnatelja ruga se čitav internet
Share via
Copy link
Powered by Social Snap