Pretraga

Neugodne stvari koje se događaju na prvom spoju

A- A+

Upoznavanje s novim i eventualnim ljubavnim partnerom/icom predstavlja jednako zadovoljstvo, ali i stres i curama i dečkima. Svi žele impresionirati drugu stranu, ali se često upravo iz takvih nastojanja dogode kojekakve neugodnosti i nemila promišljanja. Prvi spoj je osobito osjetljiv, kada mogu nastupiti nelagodna šutnja, dodiri, zamuckivanja, a nije nevažan ni odabir hrane i pića. U tekstu donosimo ne baš ugodne stvari koje se mogu dogoditi na prilikom upoznavanja s mogućim ljubavnim druženikom.

Upoznavanje s potencijalnim ljubavnim partnerom/icom istovremeno je izazov, ali i stres. Naime niz je neprijatnih situacija i razočarenja, koja mogu nastupiti već na prvom spoju te tako možda vezu sa svjetlom budućnošću, dovesti u pitanje. Neugodna šutnja, napadnost, dodiri i zamuckivanja. Evo neke nemila promišljanja i situacije, koje nam se svima mogu dogoditi na prvom spoju. Pojedine od njih su dovoljne da drugi spoj uopće ne dogovorite.

Izdvojeni članak

Makeup za prvi spoj

Možda se iza nježnog lica krije serijski ubojica?!

Sve su češći spojevi na slijepo, kada se potencijalni partneri upoznavaju isključivo putem online komunikacije. Učestalost, sugerira i da to više nije toliki bauk, međutim opreza nikada dosta.

Tako da je ‘zdravije’ dok se ne upoznate, za dateove birati mjesta na kojima je više ljudi, nikako ne neke osamljene i mračne lokacije.

Netolerantno kašnjenje

Pravi džentlmen će tolerirati dami desetak minuta kašnjenja, bez obzira na sve. Štoviše, možda će mu takvo njeno ponašanje imponirati, budući da si može utvarati kako je djevojka samo zbog toga da što spremnija dođe na date, izgubila pojam o vremenu.

No primjerice pola sata i više kašnjenja može sugerirati da vam ili nije dovoljno stalo ili da ste jako neodgovorni.

Izdvojeni članak

Znakovi koji pokazuju da možda hodate sa sociopatom

Tko će platiti račun?

Moderno je doba, ravnopravnost se postigla na mnogim poljima. Ipak, ako se radi o prvom spoju, očekuje se da dečko plati račun. Ako na kraju večere dođe do komešanja, cura treba ponuditi podjelu računa, ali onda i razmisliti je li na pravoj adresi.

Dalekosežni planovi

Našli ste se po dogovoru, razgovor je vrlo ugodan i onda u jednom trenutku netko od partnera, počinje govoriti o tome kako bi što prije stupio u brak, da mu se ne da više ni dana živjeti sa stracima i tomu slično.

Oprezni budite u ovim situacijama.

Izdvojeni članak

Izazov: Kako zbariti u klubu i preživjeti prvi spoj

Konstantno govori o sebi

Smisao prvog spoja svakako i je pobliže upoznavanje s eventualnim ljubavnim partnerom, no granica između davljenja i izricanja svojih interesa i osobnih karakteristika može biti maglovita.

Ako partner/ica već 45 minuta govori o sebi, a da pritom ‘izlaganje’ ni ne pokušava prekinuti i vama dati šansu da predstavite svoje stavove, vrlo je izvjesno da će se na sličan način ponašati u vezi.

Promatranje svakog tko uđe u objekt

Našli ste se na spoju, jer ste očito tako oboje htjeli, međutim događa se situacija da su oči vaše partnerice uperene na sve strane, osim prema vama. Sramežljivo izbjegavanje pogleda isto je jedno od obilježja prvog spoja, ali ako potencijalnu družicu zanima svaka osoba koja se pojavi na vratima, više nego vi kao njen pratitelj, nešto ne štima.

Ili se od nečega skriva ili ste joj nedovoljno interesantni. Obje situacije sve su samo ne poželjne ako imate imalo ozbiljnije ljubavne planove.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap