Pretraga

Neupućeni čitatelj svojim komentarom nasmijao cijelu regiju

A- A+

Neupućenost i reagiranje ‘na prvu loptu’ mogu prouzročiti urnebesnu komediju. Upravo spoj ovih dviju karakteristika, donio nam je smiješni komentar, na koji cijelo naše okruženje nije ostalo hladno. Pročitajte što je čitatelj iz Tuzle izrekao i ostao živ!

Neupućenost i neznanje može dovesti do urnebesno smiješnih situacija. Nedavno smo pisali o profesoru s Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu, koji je u svojoj knjizi kao izvor naveo Njuz.net, portal koji je poznat po satiričnim i neistinitim vijestima. Također smo pisali o dvojici profesora s Fakulteta organizicionih nauka iz Beograda, koji su prokazali rumunjski kvaziznanstveni časopis, objavivši u njemu potpuno izmišljen članak, gdje su citirali, primjerice Disneyeva junaka Šilju.

Izdvojeni članak

Genijalnom šalom profesori ismijali kvaziznanstveni časopis

Iako na puno neformalnijoj razini, jedan je pratitelj objava na Facebooku tuzlanskog radija Kameleon svojom neupućenošću nasmijao cijelu regiju. Naime na vijest pod naslovom ‘Zabranjeno pušenje nakon 10 godina u Tuzli’ je iskormentirao sljedeće:

‘Jest malo morgen zabranjeno. Djeca puše na javnim mjestima, po parkovima. Ako to smatrate zabranjenim, onda stvarno neznam gdje živimo. Najgore je što djeca od 15 godina puše i to u sred grada. Gdje im je odgoj? roditelji nevode brigu o djeci i onda kasnije krive škole za to. otišli smo u pm’

Izgleda da čitatelj nije shvatio da se radi o sarajevskom bendu, koji postoji već 33 godine. Ili se šalio, iako se obzirom na čitav sadržaj poruke, ne čini da je tako.

Neupućeni čitatelj svojim komentarom nasmijao cijelu regiju
Share via
Copy link
Powered by Social Snap