Pretraga

Nevjerojatne činjenice o ženskim grudima za koje niste znali

A- A+

Ženske grudi su mnogošto, samo ne obične. Osim njihove izvorne i prave funkcije, a to je prehrana novorođenčeta, one su i predmet vječnog muškog obožavanja i divljenja. No, pošto se one većinom sastoje od masnog tkiva, time je ova muška opsesija malo i čudna. Bilo kako bilo, grudi uvijek privlače pozornost, kakve god bile.

www.bhtips.com

Grudi su uvijek bile dio ženske anatomije koji muškarci gledaju s obožavanjem i divljenjem. Možda je to zato jer ih oni nemaju, no tko zna? Većinom se sastoje od masnog tkiva, a pozornost privlače uvijek, kakve god bile. No, dosta ljudi zapravo ne zna puno o njima, a ovo su neke od neobičnih činjenica o ženskim grudima, piše Gurl.

Izdvojeni članak

Video: Zašto je ženama s većim grudima teže preživjeti ljeto

  • Prosječna veličina

Prosječna veličina košarice grudnjaka nije ista te se razlikuje od zemlje do zemlje. Hrvatice se mogu pohvaliti zlatnom sredinom u prosjeku, pa je tako najčešća veličina ženskih grudi kod nas solidna trojka.

  • Grudi su prvo što muškarci gledaju

Nije da ovo nismo znali, no zgodno je uvijek spomenuti. Ne samo da su grudi prva stvar koju primijećuju, već se njihov pogled najdulje zadržava na tom mjestu ženskog tijela.

  • Sastoje se od masnog tkiva

Možda je ovo u suprotnosti sa seksi činjenicama o grudima, no svejedno je činjenica da se grudi sastoje od masnog tkiva. Zato kada žene gube kilograme, smanjuju im se i grudi, nažalost.

  • Većina žena ima nejednake grudi

Ako ti je lijeva dojka veća od desne ili obrnuto, razloga za brigu nema. Većina djevojaka ima nejednake grudi, s tim da je uglavnom lijeva veća.

Izdvojeni članak

Ovo je idealan dekolte za vaš obliku grudi

  • Sporo rastu

Grudi rastu dugo i vrlo sporo. Znanstvenici su utvrdili da su grudi organ koji ima najsporiji rast od svih ostalih, pa mogu proći godine prije nego dosegnu svoju punu veličinu.

  • Najpopularnija operacija

U svijetu estetskih zahvata, operacija povećanja grudi je najpopularnija i najpoželjnija.

  • Više od dvije bradavice

Jedna od najčudnijih stvari je da i žene i muškarci mogu imati tri bradavice. Jedan od 18 muškaraca i jedna od 50 žena imaju tri ili čak više bradavica. Dobra vijest je da najčešće izgledaju poput madeža te da nisu ni najmanje zabrinjavajuće.

  • Pušenje utječe na oblik grudi

Znamo da su cigarete generalno štetne za naše zdravlje, no sigurno niste znali da zahvaljujući njima možete imati grudi kakve vam se baš i neće sviđati. Naime, kemikalije u cigaretama štete elastinu kojeg imamo u koži, pa slijedom pušenja grudi mogu izgledati i obješeno.

Izdvojeni članak

Dan ružičaste vrpce: Kako obaviti samopregled grudi?

  • Teške su pola kilograma

Prosječna težina grudi je oko pola kilograma. Nevjerojatno jer se ponekad čine težima.

  • Najveće grudi

Vlasnica grudi broj 11 koje su i najveće zabilježene, jedna je Amerikanka. Svaka dojka teži joj oko 25 kilograma, pa nije ustvari niti jasno kako ona uopće hoda s težinom od 50 kilograma na prsima.

Nevjerojatne činjenice o ženskim grudima za koje niste znali
Share via
Copy link
Powered by Social Snap