Pretraga

Nevjerojatno: Žene i djevojke se na TikToku uspoređuju s… rabljenim automobilima?

A- A+

U moru čudnih trendova i zabrinjavajućih ideja, sada se pojavila još jedna – lako moguće među najgorima do sada. Naime, žene na TikToku su počele objavljivati videee u kojima opisuju sebe i svoj ljubavni život, kao rabljene aute. Da, dobro ste to pročitali.

tiktok

Foto: Unsplash

Kako piše Daily Dot, riječ je o trendu koji se zove ‘Previous owners’, odnosno ‘prijašnji vlasnici’. Trend izgleda tako da žene nabroje broj prijašnjih vlasnika, odnosno broj bivših dečka. Broj prijeđenih kilometara označava broj prijašnjih partnera, a godište auta bi odgovaralo godini rođenja, naljepnice predstavljaju tetovaže, model auta odgovara obliku tijela, a postoji i opcija da se navede u kakvom ste stanju, pa onda neke djevojke za sebe kažu da su pouzdane, dok se druge opišu kao korištene.

Nije jasno tko je točno započeo ovaj trend, ali među prvima ga je napravila korisnica @kendallaalfordd, čiji je video u trenutku pisanja članka imao više od 112 tisuća lajkova, što je zaista poražavajuće. Da bi izazov bio potpun, osim ponižavanja, potrebno je staviti i određenu glazbu – Let’s Groove od benda Earth, Wind and Fire.

@kendallaalforddneeds a new owner👀 lmaooo this trend is cute #fyp #NeverStopExploring #foru #JifRapChallenge♬ Let’s Groove – absolutesnacc


Ovaj trend se proširio i na Twitter, pa su oni nešto sramežljiviji umjesto snimanja videa, samo ukratko opisali sebe u par rečenica.

Izdvojeni članak
facebook instagram

Instagram uvodi važnu promjenu po uzoru na TikTok: ‘Ovo je tek jedna promjena u nizu’

Na Twitteru su se ipak pojavili i ljudi koji su primijetili da je u pitanju dosta ponižavajući trend, u kojem žene i djevojke sam sebe spuštaju na razinu rabljenih automobila.

Nevjerojatno: Žene i djevojke se na TikToku uspoređuju s… rabljenim automobilima?
Share via
Copy link
Powered by Social Snap