Od njih ni traga ni glasa: U tjedan dana u Hrvatskoj nestalo petero maloljetnika

Osmero mladih ljudi nestalo je u Hrvatskoj u posljednjih tjedan dana, a njih petero je maloljetno. Ako ste ih vidjeli ili imate bilo koju informaciju koja bi mogla biti od koristi u potrazi za njima javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali@nestali.hr.

Amalija Kolauti (16)

Djevojka je visoka 170 cm, ima plavu kosu i plave oči. Nestala je u Karlovcu 2. svibnja, kada se iz mjesta boravišta udaljila u nepoznatom smjeru.

Marko Tuksar (17)

Marko je nestao na svoj rođendan, 2. svibnja, udaljivši se s adrese boravišta u Ivancu. Od informacija je još jedino poznato kako se nestanak vodi u PU varaždinskoj.

Mersiha Bajrami (20)

Djevojka je visoka 160 cm, ima crnu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe. Nestala je u Puli 30. travnja, udaljivši se s adrese boravišta u nepoznatom smjeru. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, smeđu tuniku, crne hlače i crne tenisice.

Alex Oršoš (20)

Visok je 170 cm, ima crnu kosu i smeđe oči. Nestao je 2. svibnja udaljivši se u nepoznatom smjeru s adrese u Zagrebu.

Krunoslav Ptičar (19)

Visok je 180 cm, ima plavu kosu i plave oči. Srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bio je odjeven u plavu trenirku i tenisice. Nestao je u Zagrebu, a nestanak je prijavljen 28. travnja.

________________________________________________________________

Kevin Đurić (15)

Osobni opis mladića policija nije objavila, od informacija je jedino dostupno da je nestao udaljivši se s adrese boravišta u Ivancu. Nestanak se vodi u PU varaždinskoj.

________________________________________________________________

Zuljfi Omanović (14)

Dječak je visok 165 cm, crne je kose i smeđih očiju te je srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u smeđu jaknu s kapuljačom, plave traperice i bijele tenisice. Nestao je 3. svibnja, udaljivši se s adrese prebivališta u Puli.

________________________________________________________________

Dario Oršuš (16)

U evidenciji nestalih nije naveden opis mladića, a jedino što je poznato jest da je nestao 2. svibnja, udaljivši se s adrese u Ivancu.

 

Odgovori