Pretraga

Za njom je proljetos tragala čitava Hrvatska: Ponovno nestala 17-godišnja učenica Medicinske škole Šibenik

A- A+

U posljednjih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo devetero maloljetnika, među kojima je i učenica Medicinske škole u Šibeniku, Matea Anaković. Anaković je, podsjećamo, već jednom nestala u travnju, a nakon osam dana policijske potrage kući se vratila sama. Ako ste vidjeli nekog od nestalih u ovome tjednu ili imate bilo koji informaciju koja bi mogla pomoći u njihovoj potrazi, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Matea Anaković (17)

Učenica Medicinske škole već je jednom nestala u travnju, a njen je nestanak digao na noge čitavu Hrvatsku. Nakon osam dana neuspješne potrage, sama se vratila kući neozlijeđena. Šibenčanka je ponovno nestala jučer 6. rujna, udaljivši se s adrese boravišta u nepoznatom smjeru.

Djevojka je visoka 165 cm i nosi cipele broj 38. Ima ravnu, smeđu kosu i kestenjaste oči. Srednje je tjelesne građe i ovalnog lica, a od značajki na licu ima ravan nos srednje veličine. Nestanak se vodi u PU splitsko-dalmatinskoj.

Melisa Delić (17)

Nestala je 31. kolovoza, udaljivši se s adrese u Zagrebu. Djevojka je visoka 160 cm, ima crnu kosu i smeđe oči. Lice joj je četvrtastog oblika, a nos i uši srednje veličine. Srednje je tjelesne građe.

Luchana Horn (16)

Djevojka je visoka 160 cm, ima svijetloplavu kosu i smeđe oči. Srednje je tjelesne građe. Nestala je 3. rujna, udaljivši se s adrese u Karlovcu u nepoznatom pravcu.

Željka Jakovljević (15)

Udaljila se s adrese u Zagrebu 6. rujna. Željka je visoka 170 cm, ima smeđu kosu i plave oči. Okruglog je lica, ima mali nos i veće uši te je srednje tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice, crnu majicu i tenisice.

Roko Jokoš (15)

Visok je 180 cm, ima crnu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka, u Osijeku 3. rujna, bio je odjeven u crno-sivu trenirku i sive tenisice.

Vito Mitić Branilović (16)

Visok je 180 cm, ima smeđu kosu i zelene oči te je mršave tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, kratke hlače i tenisice. Nestao je 5. rujna, udaljivši se s adrese u Zagrebu.

Katarina Rezler (17)

Nestala je u Rijeci, 3. rujna. Visoka je 165 cm, nosi cipele broj 39 te ima smeđu, valovitu kosu i smeđe oči. Okruglog je lica i ima nos srednje veličine. Srednje je tjelesne građe.

Nikola Gubić (16)

Visok je 170 cm, ima kestenjastu kosu i oči iste boje. Ovalnog je lica, a nos i uši su mu srednje veličine. Srednje je tjelesne građe. Nakon ljetnih praznika nije se vratio u mjesto boravišta, a nestao je u Puli 31. kolovoza.

Šakira Zahirović (15)

Udaljila se s adrese u Zagrebu 2. rujna. Djevojka je visoka 160 cm, ima crnu kosu i smeđe oči te je jače tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevene  u crnu majicu kratkih rukava, maskirne tajice i sive tenisice.

Za njom je proljetos tragala čitava Hrvatska: Ponovno nestala 17-godišnja učenica Medicinske škole Šibenik
Share via
Copy link
Powered by Social Snap