Pretraga

Nova jela u studentskoj menzi: Za doručak griz s čokoladnim mrvicama i pizza

A- A+

Studentski centar Rijeka uvodi nove stvari na svoj jelovnik. Na meniju se mogu očekivati početkom listopada, a neka jela trebala bi obogatiti ponudu za vegetarijance.

tanjur iz menze

Hrana u menzi na Agronomskom i Šumarskom fakultetu
Foto: Srednja.hr | Ana Šoda

Odrezak od kelja, varivo od poriluka, pastrva, zapečene gljive sa sirom nova su jela koja će dočekati studente u Rijeci, objavio je svjetionik.scri.hr. Studentski centar Rijeka je u koordinaciji s odjelom interne revizije i kontrole i inspekcije HACCP uveo nova jela na studentske menije, prenosi Svjetionik.

– Neka nova jela se mogu očekivati na našim jelovnicima već početkom listopada jer se paralelno radi i javna nabava za njih. Novi obroci obogatit će naše menije te općenito i našu vege ponudu, rekla je Anita Mavrinac – Klarić, rukovoditeljica Odjela intenzivne revizije i kontrole i inspekcije HACCP za Svjetionik.

Za doručak će studenti moći naručiti i griz na mlijeku ili rižu na mlijeku s čokoladnim mrvicama te preklopljene pizze, odnosno calzone. Uvođenje novih jela, navodi rukovoditeljica za Svjetionik, nije jednostavan postupak jer se mora raditi po propisanim normativima kuharice te nakon toga slijedi priprema i degustacija jela.

Nova jela u studentskoj menzi: Za doručak griz s čokoladnim mrvicama i pizza
Share via
Copy link
Powered by Social Snap