Pretraga

Nova sezona izlazaka je tu!

A- A+

Prvi petak u novoj godini u clubberskim krugovima poznat je kao dan kojim započinje nova sezona izlazaka. Kakva će ova godina biti i što možete očekivati, već sada pogledajte u našem pregledu događanja za dva najveća grada, Zagreb i Split, a čim se novogodišnja euforija malo smiri vjerujemo kako vas očekuje još šira ponuda.

pocket-lint.com

Petak, 4. siječnja, Zagreb:

Aquarius: Funhouse + Sound Designers festival
Velika fešta u Aquariusu trajat će dva dana a večeras vas očekuju: na prvom flooru DJ-i 2symmetry, Hadji i Damir Pushkar, a na drugom, A2 flooru DJ Hrc, Coste i Martyn Negro. Ulaz počinje od 23 sata, a cijena ulaznice je 30 kuna.

Gjuro: Urbani petak
Program Urbani petak večeras donosi DJ-a Omara, Sergeja i Arseznika. Ulaz počinje u 23 sata, a cijena ulaznice je 20 kuna.

Green Gold club: Zlatko Pejaković
Ulaz slobodan.

Hemingway: M.I.L.F. party w/ DJ Joe 2 Shine
DJ Joe 2 Shine sprema najveće aktualne hitove kako bi vas zabavio na M.I.L.F. partyju čija kratica u ovom slučaju znači Man, I Love Fridays. Ulaz počinje od 23 sata.

Lemon: Pure r’n’b night on 2 floors
Program Lemon Queen večeras vam donosi r’n’b na dva floora. Nadamo se da ste se dobro odmorili, jer njihovi resident DJ-i jesu i čeka vas ples do jutarnjih sati. Ulaz je besplatan i počinje od 23 sata.

Močvara: Tripping Trolls –CannAnubiS
Put preko savskog nasipa ovog puta će vas odvesti do Hotepa, mladog producenta koji za vas večeras priprema najbolje od svog nadolazećeg izdanja. Uz njega nastupit će i peaceDefender, Strossgodrill i Danilo.manilO. Ulaz počinje od 23 sata, a cijena ulaznice je 20 kuna.

Pepermint: Fresh funk večer
DJ Nen in black rasplesat će vas uz najbolje funk hitove. Ulaz počinje u 22 sata.

Shamballa: Bazaar meets Program
Ulaskom u 2013. godinu Shamballin program Bazaar malo je osvježen. U suradnji s radiom 808 od sada će jednom mjesečno biti organiziran tulum za sve prave clubbere. Prvog petka u siječnju za to će se pobrinuti Basta Juice sa svojim Programom. Ulaz od 23 sata.

Petak, 4. siječnja, Split:

Imperium: Weekend party
Strani i domaći hitovi uz DJ Colu. Ulaz slobodan.

Kameleon: Diktatori
Nastupaju Diktatori, koji su u Kameleonu postali već ‘kućni’ bend, te resident DJ.

Plava kava: najbolji hitovi
Ulaz slobodan.

Tropic: klub je zatvoren zbog preuređenja

Vanilla: repriza dočeka uz Vivu
Ulaz slobodan.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap