Pretraga

Nudi se satnica i do 30 kuna: CARNET zapošljava studente, doznajte koji su uvjeti

A- A+

Koliko ste puta u životopisu za posao napisali da ste komunikativna i odgovorna osoba spremna na učenje? Ako ste zaista među takvima i trenutno tražite posao – dobre vijesti. CARNET zapošljava studente, a satnica vam se od početnih 25 brzo može ‘popeti’ na 30 kuna.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

– Pošalji nam svoj životopis i možda baš ti postaneš dio ekipe CARNET-ovog Helpdeska. Nudimo ti iznimno zanimljiv studentski posao u surađivački orijentiranoj radnoj atmosferi koji omogućuje sudjelovanje u cjelovitoj digitalnoj transformaciji obrazovanja u Republici Hrvatskoj. Posao se sastoji od pružanja podrške korisnicima iz sustava školstva za usluge e-Dnevnik, e-Matica i e-Upisi u srednje škole, telefonski i putem e-pošte, poručuju studentima iz CARNET-a.

Izdvojeni članak

Dosta neobičan oglas za posao na ulazu u menzu: Ima li zainteresiranih da ga obave?

Budući da su usluge i servisi besplatni za CARNET korisnike, prodajne vještine nisu potrebne, a tehnička znanja nisu nužna za obavljanje ovog posla. Početna satnica je 25 kuna i, napominju iz CARNET-a, relativno brzo raste do 30 kuna. Radi se u smjenama koje se mogu zamijeniti s drugim agentima što olakšava usklađivanje rasporeda sa studentskim obavezama.

Rok za prijavu na ovaj posao je 16. svibnja 2019. godine, a prijave se šalju putem e-adrese helpdesk-posao@carnet.hr . Uz životopis je potrebno navesti i sljedeće informacije:

  • studij (naziv i vrsta)
  • upisana godina i semestar studija
  • datum isteka studentskih prava (službeno)
  • do kada planirate redovno studirati (mjesec i godina)
  • kontakt broj mobitela
  • kontakt e-adresa
Nudi se satnica i do 30 kuna: CARNET zapošljava studente, doznajte koji su uvjeti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap