Pretraga

Objavljen je natječaj za braniteljske stipendije za 2013./2014. godinu

A- A+

Upravni odbor Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata raspisao je natječaj za dodjelu stipendija za školsku, odnosno akademsku godinu 2013./2014.

Objavljen je natječaj Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata za akademsku godinu 2013./2014.

Stipendije se dodjeljuju tijekom redovitoga srednjoškolskog obrazovanja, redovitoga sveučilišnog i stručnog studija, te kao naknada dijela troškova školarine poslijediplomskih studija na visokim učilištima hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, djeci smrtno stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, djeci zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, hrvatskim ratnim vojnim invalidima iz Domovinskog rata i djeci HRVI iz Domovinskog rata, dragovoljcima i djeci dragovoljaca iz Domovinskog rata.

U dokumentu ispod pročitajte objašnjenje tko ima pravo na braniteljske stipendije, koji su dokumenti potrebni za prijavu kao i tko se treba prijaviti putem kojeg obrasca.


Objavljen je natječaj za braniteljske stipendije za 2013./2014. godinu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap