Pretraga

Objavljeni dobitnici učeničkih stipendija Grada Zagreba te učeničkih i studentskih Zagrebačke županije

A- A+

Objavljeni su prvi rezultati dobitnika stipendija u Gradu Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Grad Zagreb predložio je kandidate za stipendiju Grada za učenike deficitarnih zanimanja za potrebe obrtništva, a Zagrebačka županija objavila je prijedlog liste za stipendije učenicima i studentima za ovu školsku odnosno akademsku godinu. Pravo na prigovor imaju svi kandidati.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Prijdlog kandidata za stipendiju Grada Zagreba za učenike koji se obrazuju za deficitarna zanimanja za potrebe obrtništva objavljen je na stranicama Grada. Na listi se nalazi 130 učenika, no ona još nije konačna jer pravo na uvid u dokumentaciju i pisani prigovor ima svaki kandidat.

Izdvojeni članak

Objavljeni dobitnici 3.400 državnih STEM stipendija: Studenti, provjerite što vam je dalje činiti

Pisani prigovor na Prijedlog liste kandidata podnosi se gradonačelniku u roku od 8 dana od objave, zaključno sa 1. prosincem, 2017. Adresa na koju se može poslati prigovor je Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport, Zagreb, Ilica 25 s naznakom: “Prigovor na Prijedlog liste kandidata za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za učenike koji se obrazuju za deficitarna zanimanja za potrebe obrtništva.”

Osim ovog, objavljen je i Prijedlog liste za dodjelu stipendija Zagrebačke županije za ovu akademsku godinu koji možete pogledati ovdje. Nakon što svi koji žele podnesu prigovore, župan će donijeti odluku, a Povjerenstvo ustvrditi konačnu listu.

Svaki kandidat u roku 8 dana od objave liste može podnijeti pismeni prigovor, zaključno s utorkom, 5. prosinca 2017. Prigovor se dostavlja isključivo u pisanom obliku na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu, Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb, s naznakom „Za natječaj za stipendije – Prigovor“.

Copy link
Powered by Social Snap