Pretraga

Objavljeni rezultati natječaja za stipendije Grada Zagreba

A- A+

Grad Zagreb objavio je rezultate natječaja za dodjelu stipendija studentima i učenicima slabijeg socioekonomskog statusa. Ukupno je tako dodijeljena 61 stipendija.

Foto: Ivan Božić|srednja.hr

Grad Zagreb objavio je rezultate natječaja za dodjelu stipendija učenicima i studentima slabijeg socioekeonomskog statusa, objavljenog 25. listopada 2016.

Izdvojeni članak

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija NZPUSS-a

U kategoriji učenika, stipendiju je ukupno dobio 31 školarac, od kojih je prvi na listi ostvario 104,6 bodova, a posljednji 82,3 boda. Listu zagrebačkih učenika koji su dobili stipendiju možete vidjeti ovdje.

U kategoriji studenata slabijeg socioekonomskog statusa, stipendiju će ove akademske godine primati 30 studenata. Prvi na listi ukupno je imao 104,4 boda, a posljednji 71,2 boda. Listu studenata dobitnika stipendije možete vidjeti ovdje.

Iznos stipendije utvrđuje se u visini 35 posto za učenike i 50 posto za studente prosječne neto plaće u Gradu Zagrebu za razdoblje siječanj – kolovoz godine u kojoj se natječaj za stipendiju raspisuje.

Svaki kandidat može gradonačelniku Grada Zagreba podnijeti pisani prigovor na prijedlog liste kandidata za dodjelu Stipendije Grada Zagreba studentima slabijeg socijalnog statusa u roku od 8 dana od dana objavljivanja Prijedloga liste kandidata.
Prigovori se dostavljaju u pisanom obliku na adresu: Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Zagreb, Trg Stjepana Radića 1, s naznakom „Prigovor na Prijedlog liste kandidata za dodjelu Stipendije Grada Zagreba studentima slabijeg socijalnog statusa“.