Pretraga

Očev poklon za 19-rođendan, tinejdžericu pretvorio u multimilijunašicu

A- A+

Tinejdžerica Deisi Ocampo iz Illinoisa zasigurno nije ni sanjala da će ju očev poklon pretvoriti u milijunašicu. Naime, otac sretne ruke, darovao je za 19. rođendan svojoj kćeri lutrijske srećke, koje je Deisi ogrebala te shvatila da je osvojila četiri milijuna dolara!

Kada je Deisi Ocampo za svoj 19.-rođendan dobila od svoga oca dvije lutrijske srećke od 20 dolara, vjerojatno i nije bila pretjerano oduševljena poklonom, no ono što je uslijedilo, vjerojatno će joj život okrenuti naopačke.

Izdvojeni članak

Ovaj 23-godišnjak zarađuje pola milijuna dolara godišnje samo ‘tvitanjem’

Novac će potrošiti na novu obiteljsku kuću i završetak srednje škole

‘Manija od 100 milijuna dolara’ naziv je akcije za koju je otac sretne ruke, kupio dvije srećke svojoj kćeri. Kada ih je Deisi ogrebala, otkrila je kako vrijede čak četiri milijuna dolara, piše newser.com.

– Ispalo je da je to bio najbolji rođendanski poklon ikada, s oduševljenjem je rekla tinejdžerica.

Novac planira potrošiti na kupnju nove obiteljske kuće te okončanje srednje medicinske škole koju pohađa, skromne su želje 19-godišnjakinje.

Izdvojeni članak

Najmlađa milijarderka u SAD-u nema završen ni fakultet

Dosadašnji mladi dobitnici velikih novčanih nagrada neslavno su završili

Jedan je tinejdžer prije 12 godina, dobio također visoku novčanu nagradu na lotu, no sve je doslovno ‘profućkao’ trošeći na zabave, drogu, poklone, nakit, nekretnine te loše investicije.

Najmlađa pak dobitnica na lotu, 16-godišnja Callie Rogers, osvojila je novac 2003. godine, a potrošila ga je na droge, kozmetičke operacije, partijanje, a na kraju se čak nekoliko puta pokušala ubiti!

Za razliku od ovih ‘sinova razmetnih’, konobarica iz Minnesote, koja je nedavno dobila 12 milijuna dolara, povjerila je medijima kako planira nastaviti raditi u ugostiteljskom objektu, jer voli svoj posao.

Očev poklon za 19-rođendan, tinejdžericu pretvorio u multimilijunašicu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap