Pretraga

Od ponoći se možete žaliti na rezultate upisa u srednje škole: Evo kako!

A- A+

Od 26. kolovoza, u 00:00 na kartici Moji prigovori na stranici www.upisi.hr , moguće je podnositi prigovore na nedostatak ili netočnost podataka koji utječu na ljestvice poretka (osobni podaci, ocjene, rezultati natjecanja, rezultati dodatnih provjera i sl.). Rok za podnošenje prigovora je 26. kolovoza u 15:00 sati.

Izdvojeni članak

Danas počinju upisi u srednje, prve ogledne liste poznate u 22 sata

Svi prigovori pristigli do navedenog roka bit će riješeni, a prigovori pristigli nakon toga roka neće biti razmatrani. Na stranici www.upisi.hr na kartici Moji prigovori učenici će moći vidjeti prigovore koje su uputili do 26. kolovoza u 15:00 sati i odgovore na iste.

Kandidate se moli da u rubriku Moji prigovori postavljaju samo argumentirane prigovore koji se odnose na nedostatak ili netočnost podataka koji utječu na ljestvice poretka. Ostali se prigovori neće razmatrati. 

Ukoliko imate pitanja, možete ih uputiti na adresu [email protected] . Na stranici napominju da uz svaki prigovor dobivamo i osobne podatke kandidata, stoga će kandidati koji šalju uvredljive poruke te poruke koje vrijeđaju na osnovu rasne, nacionalne, spolne ili vjerske pripadnosti biti sankcionirani u skladu s pravilima.

Pod Korisničkim uputama/Moji rezultati i ljestvice poretka mogu se pročitati obrazloženje načina generiranja ljestvica poretka.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap