Pretraga

Od šetača pasa do TV reportera: promijenio sto poslova u godini dana

A- A+

Dvadesetsedmogodišnji Dave Herman prošle godine se upustio u jednu vrlo neobičnu avanturu. Dave je odlučio u godinu dana promijeniti sto poslova, što mu je u konačnici i uspjelo. Od šetača pasa, djelitelja letka ili pak vozača kamiona do posljednjeg posla u zadnjim trenucima 2012. godine, kad je na par minuta postao reporter televizije NBC.

Dave Herman je inače freelancer i glumac, a kako u New Yorku postoje tisuće sličnih njemu, odlučio je napraviti nešto drugačije kako bi se izdvojio iz gomile nezaposlenih. Ipak među stotinu poslova najdraži mu je onaj kad je surađivao s poznatim piscem R. L. Stineom.

Dave kaže da je nije bilo teško pronalaziti posao, već zaista i zarađivati i živjeti od svoje plaće. Cijeli postupak pronalaženja posla i raznih iskustava pisao je na svom blogu. Nakon kreativnog projekta koji je završio u novogodišnjoj noći Dave je ponovno nezaposlen, no sudeći po njegovoj snalažljivosti to neće dugo trajati. 

Dave trenutno radi na svom novom projektu gdje pokušava skupiti deset tisuća potpisa kako bio otišao na večeru s Kevinom Baconom, svojim najdražim glumcem.

U nastavku pogledajte kako je izgledalo kad je Dave imao priliku obratiti se gledateljima u novogodišnjoj noći.

Od šetača pasa do TV reportera: promijenio sto poslova u godini dana
Share via
Copy link
Powered by Social Snap