Pretraga

Oglas za posao vrijedan 60.000 kuna mjesečno: Lego traži profesore

A- A+

Učenje kroz igru i rad kroz igru defintivno je jedno od ljepših stvari u životu, a sudeći prema novom oglasu za posao ono je i ostvarivo. Naime, prestižno sveučilište Cambridge u suradnji s Legom traži profesore koji bi kroz svoj rad proučavali ulogu igre u učenju i razvoju. Cjelokupni projekt financira Legova fondacija čime je zagarantirana i laskava mjesečna plaća. 

Izdvojeni članak

Zbogom plastici: Legove kockice uskoro od održivih materijala

Zainteresirani profesori specijalizirani za dječju psihologiju mjesečno će zarađivati čak 8.000 eura, a osim znanja iz psiholoških područja, za ovaj je posao potrebna velika kreativnost, maštovitost i znatiželjnost. Lego profesor, kako je ranije u medijima prozvano ovo radno mjesto, ne uključuje samo stvaranje lego svijeta, već se okreće ka znatno dubljim procesima igre.

Centar pri Cambridgeu će s profesorom istraživati važnost igre i zaigranosti u odgoju i obrazovanju na globalnoj razini s ciljem da se podupire izvrsnost u obrazovanju djece kako u 21. stoljeću posjedovati vještine poput rješavanja određenog problema, rada u timu i mogućnost samokontrole. 

Prijave na natječaj otvorene su do 20. siječnja te se svi potrebni prijavni dokumenti poput detaljnog životopisa, aplicirajućeg pisma i plan šalju na LEGO@perrettlaver.com. 

Oglas za posao vrijedan 60.000 kuna mjesečno: Lego traži profesore
Share via
Copy link
Powered by Social Snap