Pretraga

Oko 40 posto Hrvata bi se bez razmišljanja odreklo seksa zbog nogometnog prvenstva

Rezultati istraživanja provedeni nad muškarcima od 30 do 50 godina s prostora cijele Hrvatske pokazali su kako bi se čak njih 40 posto odreklo seksa kako ne bi propustili finale nogometnog prvenstva. Zanimljivo je istaknuti i to da bi se spolnih odnosa sa svojim partnericama odrekli bez imalo razmišljanja.

www.mid-day.com

Agencija Ipsos Puls provela je za evotv, PAY TV uslugu Hrvatske pošte, istraživanje o tome kako gledanje nogometnog prvenstva utječe na bračne odnose.

U istraživanju su sudjelovali oženjeni muškarci u dobi između 30 i 50 godina s prostora cijele Hrvatske.

Na pitanje čega bi se najlakše odrekli da ne propuste završnicu nogometnog prvenstva, 40 posto pripadnika jačega spola složilo se da bi izdržali bez seksa čak punih mjesec dana. Štoviše, 88 posto ispitanika radije bi gledalo finalnu utakmicu nego vodilo ljubav sa svojim boljim polovicama.

Za polovinu njih, idealno gledanje utakmice podrazumijeva ostanak doma, boravak ispred TV-a i društvo muških prijatelja s hrpom testosterona.

Trideset posto muškaraca spašava činjenica da doma imaju po dva televizora pa će u njihovim bračnim vodama i dalje vladati harmonična idila.