Pretraga

Omiljena franšiza milenijalaca dolazi na male ekrane: Serija o Harry Potteru u pripremi?

A- A+

Kada bismo morali izdvojiti najbitnije knjige i filmove posljednjih 30-ak godina, na toj listi bi se svakako našao i Harry Potter serijal. Nakon što je posljednji film izašao prije deset godina, priča dobiva nastavak. Kako piše Variety, na HBO Max-u su u tijeku pregovori.

Scrwwnshot: YouTube

U vrijeme pandemije i Netflixa, svima je jasno da se najviše isplati snimati – serije. Današnje serije imaju epizode koje traju oko sat vremena, pa sezona više liči na kakav serijal filmova negoli na seriju. U takvom formatu bismo uskoro mogli gledati i najpoznatijeg čarobnjaka, Harry Pottera.

Iako je posljednji film izašao prije čak deset godina, i dalje je riječ o vrlo aktualnoj franšizi. Vrlo su uspješni i filmovi iz serijala Čudnovate zvijeri koje su također smještene u istom ‘svemiru’, a prije početka pandemije je predstava naslova Harry Potter i ukleto dijete redovito punila kazališta.

Warner Bros. i HBO Max su u službenoj izjavi rekli kako trenutno ne rade na seriji o Harry Potteru, no nekoliko izvora je portalu Variety reklo suprotno. Još uvijek nije poznato tko će biti zadužen za pisanje serije niti tko će glumiti, a kamoli hoće li se pojaviti i glumci iz originalne postave.

Štoviše, još uvijek nije poznato ni koja će biti tema serije, no jedno je sigurno – svi to jedva čekaju. Iako je i sama franšiza pretrpjela neke gubitke zbog izjava J.K. Rowling o transseksualnim osobama koje nisu najbolje prošle u društvu, teško je zamisliti da ova serija neće biti jedna od najgledanijih ikad.

Omiljena franšiza milenijalaca dolazi na male ekrane: Serija o Harry Potteru u pripremi?
Share via
Copy link
Powered by Social Snap