Pretraga

Omiljeni okus sladoleda otkriva vaše karakterne crte

A- A+

Pojedinci koji ne vjeruju primjerice u horoskop, vrlo teško mogu priznati da određene osobine poput omiljenog sladoleda, boje laka ili, pak, crte lica otkrivaju i njihove karakterne crte. No u moru istraživanja koja se svakodnevno provode, stručnjaci posebnu pažnju obraćaju na sklonosti iz kojih mogu pročitati ljude. Stoga su otkrili i što omiljeni okus sladoleda govori o ljudima.

lifestyle.inquirer.net

Porastom žive na termostatima, raste i naša želja za sladoledom koji je neizostavna namirnica u ljetnim mjesecima. Okusa i vrsta navedene slastice ima previše za nabrojati, no svatko od nas ima svoj omiljeni sladoled. O ukusima se ne raspravlja, ali preferencije oko vrsta omiljenih sladoleda otkrivaju o kakvim se osobama radi. Stoga provjerite što vaš najdraži sladoled govori o vašem karakteru, prenosi Reader’s digest.

Izdvojeni članak

Što o vama govori boja laka koju nosite na noktima

Vanilija

Ljudi koji najviše uživaju u okusu vanilije impulzivni su i povodljivi. Također se iza ljubitelja vanilije kriju i idealisti.

Čokolada

Ako je vaš prvi izbor čokolada, znači da ste živahni i šarmantni, no skloni ste dramatiziranju. Zavodljivi ste i volite koketirati, ali vežete još jedu osobinu uz sebe – lakovjerni ste.

Jagoda

Ljubitelji jagoda i svih proizvoda od tog voća su prije svega tolerantni i odani, ali velika mana im je što su introvertni.

Izdvojeni članak

Doznajte što oblik usana govori o vama

Stracciatella

Ljubitelji neobičnih kombinacija, ali i onih koji najradije biraju stracciatellu jako su svadljive priorde. Također su vrlo oprezni kao i velike štediše.

Čokolada s keksom

Bilo da se radi o crnoj ili bijeloj čokoladi, ako ih volite uz kombinaciju komadića keksa, vrlo ste ambiciozna osoba vizionarskog tipa.

Karamela

Karamelu biraju povučene osobe koje su nadasve pune ljubavi, razumijevanja i pružaju podršku svima. Oslonac su bližima u svim teškim trenucima.

Omiljeni okus sladoleda otkriva vaše karakterne crte
Share via
Copy link
Powered by Social Snap