Pretraga

Jedan od najomiljenijih sitcoma konačno će dobiti svoj nastavak i fanovi su van sebe

A- A+

Sedam godina nakon što je emitirana posljednja epizoda kultne serije Kako sam upoznao vašu majku, piše Variety, napokon dolazi i nastavak – Kako sam upoznala vašeg oca. Serija će se snimati za Hulu, a glavna uloga je pripala Hilary Duff.

foto: screenshot YouTube

Serija Kako sam upoznao vašu majku se emitirala skoro deset godina (2005-2014) i ostala je i danas jedna od najuspješnijih serija ikad. Kroz devet sezona smo dobro upoznali sve likove, pa tako i majku. Mnogi su se bunili da je kraj pogrešan, no isto tako ima onih koji će reći da je upravo on bio jedini smisleni.

U slučaju da još niste pogledali ovu kultnu seriju, još stignete prije nego što dođe nastavak. Nova serija će biti smještena u blisku budućnost, a prepričavat će se događaji iz 2021. godine, kada se Sophie (Duff) i njezini prijatelji traže, snalaze u životu odraslih, pa i kako ona upoznaje oca svoje djece. Još uvijek nije jasno hoće li se, i kako, nastavak povezati s originalnom serijom.

Pisci i producenti će biti Isaac Aptaker i Elizabeth Berger, koji su radili i na serijama This Is Us i Love, Victor. U nastavku će sudjelovati i pisci originala – Carter Bays i Craig Thomas će se ovaj put naći u ulozi producenata.

Izdvojeni članak

Epizoda vam sigurno neće ponestati: Pet serija koje se prikazuju dulje od desetljeća

Još uvijek nije poznato kada će se početi sa snimanjem serije, pa tako ni kada ćemo ju moći gledati, ali se nadamo da će to biti uskoro!