Pretraga

Opasne igračke u rukama splitskih tinejdžera: Pištoljem prijetili vozaču u javnom prijevozu

A- A+

Mogli bismo vjerojatno danima raspravljati igraju li se klinci tinejdžerskog uzrasta previše s novim tehnologijama nauštrb igara koje ne uključuju gledanje u ekrana. No, ono u što smo sigurni je to da 14-godišnjaci među svojim ‘igračkama’ ni slučajno ne bi trebali imati vatreno oružje!

Screenshot: YouTube

Jučer je naime dovršeno kriminalističko istraživanje nad trojicom maloljetnika iz Splita, koji su na Poljičkoj ulici na autobusnoj stanici, fizički napali dvojicu maloljetnika te jednom nanijeli teže, a drugom lakše fizičke ozljede, prenosi Slobodna Dalmacija.

Izdvojeni članak

[Sramotni video] Tučnjavu kolegica bodrilo i snimalo desetak kolega iz samoborske srednje škole

Podnijeta je kaznena prijava za kazneno djelo teške tjelesne ozljede i sudjelovanje u tučnjavi nadležnom državnom odvjetništvu za mladež.

No, to nažalost nije sve. Dvojica od trojice navedenih počinitelja, od kojih je jedan 14-godina star, a drugi 16, sumnjiče se da su prošli tjedan u Vukovarskoj ulici, ušli u autobus javnog gradskog prijevoza i uz prijetnju pištoljem od 55-godišnjeg vozača tražili novac. Kako im vozač nije htio dati novac navedeni su se udaljili iz autobusa.

I za to je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo razbojništvo u pokušaju.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap