Pretraga

Osam minuta je dovoljno: Predstavite se poslodavcu na Career Speed Datingu

A- A+

Zagrebački Fakultet elektrotehnike i računarstva 15. prosinca od 9:00 do 17:00 sati postaje mjesto Career Speed Datinga gdje će zainteresirani sudionici moći trenirati predstavljanje na intervjuu za posao i tme osigurati karijeru u najboljim tvrtkama. Na taj će način Career Speed Dating na jednom mjestu omogućiti studentima FER-a te studentima srodnih tehničkih i STEM-usmjerenih fakulteta i veleučilišta u Zagrebu da saznaju koje su im mogućnosti zaposlenja, praksi i daljnjeg obrazovanja te da iskoriste priliku za networking. 

Izdvojeni članak

U novom FER-ovom inkubatoru svoje inovacije razvija gotovo dvadeset studenata

Događaj koji zajednički organiziraju Centar karijera FER-a i eSTUDENT okupit će 30 poslodavaca iz Hrvatske i inozemstva, a za svakog studenta poslodavci su predvidjeli točno osam minuta u kojima će se predstaviti i odgovoriti na tražena pitanja. Poslije intervjua studenti i poslodavci će jedni drugima ocijeniti intervju te pohvaliti što je bilo dobro, odnosno sugerirati što poboljšati. 

U tom vremenu studenti će se predstaviti poslodavcu i odgovoriti mu na ključna pitanja te će imati priliku dobiti odgovore na pitanja koja ih najviše zanimaju – na kojim projektima mogu očekivati da će raditi ako se zaposle kod njega, koje tehnologije će koristiti ili kako će izgledati selekcijski postupak.

Nakon pauze kratke pauze započinje razgovor s novim poslodavcem i tako dok se ne obiđu sve tvrtke u jednoj skupini.
Za studente koji će razgovarati s najviše poslodavaca i dobiti najbolje ocjene pripremljene su posebne nagrade zato se vrijedi potruditi. Prijave su otvorene do 30. studenog i broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete ovdje.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap