Pretraga

Osim za srednje, jedna županija uvela online nastavu i za osnovne škole: Trajat će do Badnjaka

A- A+

Varaždinski župan Radimir Čačić donio je odluku o produljenju online nastave za sve škole na području te županije. Učinio je to sukladno preporukama regionalnog stožera i epidemiološke struke.

Foto: Alexandra Koch; Pixabay

S obzirom na epidemiološku situaciju u Varaždinskoj županiji, regionalni Stožer civilne zaštite donio je preporuku za osnivače i ravnatelje osnovnih i srednjih škola da prijeđu na model C, odnosno online nastavu do 23. prosinca ove godine. Preporuka se odnosi na učenike srednjih škola te učenike od 5. do 8. razreda osnovnih škola na području Županije. Stručna praksa za srednje škole provodit će se ako je to moguće.

Varaždinski župan Radimir Čačić jučer je potpisao dopis osnovnim i srednjim školama u kojem ih moli da postupe sukladno spomenutim preporukama. Naime, na području Varaždinske županije srednjoškolci već slušaju nastavu po modelu C, a u škole su se trebali vratiti 7. prosinca. No, kako stvari stoje, župan je sukladno preporukama zatražio od ravnatelja da od danas sve srednje škole, ali i svi učenici od petog do osmog razreda prijeđu na online nastavu.

Copy link
Powered by Social Snap