Pretraga

Osnovnoškolcima osiguran besplatan pristup platformi za učenje matematike uz igru

A- A+

Ministarstvo znanosti i obrazovanja nastavlja suradnju s Matificom kojom će se osigurati svim osnovnim školama besplatan pristup Matificu u školskoj godini 2020./21. Radi se o svjetskom digitalnom programu za matematiku od predškolske dobi do šestog razreda. Taj program koristilo je već više od 100.000 učenika koji su učili matematiku uz igru. Program je osiguran besplatno te nam je MZO potvrdio da ni za ovu ni za sljedeću školsku godinu nisu morali izdvajati nikakve financije.

Foto: Gayatri Malhotra; Unsplash

Ministarstvo znanosti i obrazovanja nastavlja suradnju s Matificom kojom će se osigurati svim osnovnim školama besplatan pristup Matificu u školskoj godini 2020./21.

Matific je vodeći svjetski digitalni program za matematiku od predškolske dobi do šestog razreda, a odobren je i od Agencije za odgoj i obrazovanje. Matific je u Hrvatskoj već koristilo više od 100.000 učenika koji su učeći uz igru vježbali matematiku i poboljšali svoje rezultate na ispitima.

Matific učiteljima pomaže približiti matematiku na zabavan i interaktivan način u više od dvije tisuće zadataka koji prate novi kurikulum Matematike, nastavni plan i program. Matific će sljedeće školske godine ponuditi dodatne značajke, a svaki roditelj moći će nadograditi program uz Premium paket koji će uključivati više opcija, zadataka i povratnih informacija o napretku djeteta. Učiteljima će uporaba Matifica i dalje biti besplatna, uključivši i mogućnosti pretraživanja i dodjeljivanja zadataka, kao i iscrpna izvješća kojima mogu pratiti napredak svojih učenika.

Osnovnoškolcima osiguran besplatan pristup platformi za učenje matematike uz igru
Share via
Copy link
Powered by Social Snap