Pretraga

Otac fotografirao kćer svakog dana 18 godina

A- A+

Britanac Munish Bansal bio je očaran, kada je ugledao prve fotografije ultrazvuka svoje još nerođene kćeri te se odlučio na nesvakidašnji projekt. Naime od prvog dana kada se rodila, njegova kći Suman pa sve do netom obilježenog njenog 18-rođendana, svakog je dana pravio jednu fotografiju svoje kćeri. Tako je u petak Suman proslavila svoje punoljetstvo, a otac joj je toga dana izradio nevjerojatan mozaik od 6 575 njenih fotografija, koje zajedno formiraju portret ove tinejdžerice.

Portret od 6 575 fotografija 18-godišnje Suman

Mnogi roditelji vole bilježiti svaki mogući trenutak u životu svoje malene djece, ali ono što je napravio Britanac Munish Bansal ne viđa se često. Ovaj je 41-godišnjak svoju kćer Suman fotografirao svakog dana, od njenog rođenja do 18. rođendana, piše Huffington Post.

Izdvojeni članak

Otac dramatično upozorio buduće dečke svoje kćeri

Htio je zabilježiti svaku i najmanju promjenu u odrastanju svoje Suman pa je tako fotoaparatom zaustavljao trenutke.

– Odlučio sam se na ovo kada je Rita bila trudna. Samo sam htio sačuvati uspomene na to kako se moja kći mijenjala iz dana u dan, jer ako promatrate razvoj djeteta na mjesečnoj bazi, ne vidite velike promjene, a ja sam ih htio vidjeti, izjavio je Munish.

Tako je u petak kada je Suman slavila svoj 18. rođendan, otac izradio veoma upečatljiv mozaik, satkan od njenih 6 575 fotografija.

Munish namjerava nastaviti sa svakodnevnim fotografiranjem svoje kćeri, a očekuje da će takva 18-godišnja praksa prestati kada njegova kći krene na fakultet.

Otac fotografirao kćer svakog dana 18 godina
Share via
Copy link
Powered by Social Snap