Pretraga

Otkrivena granica promiskuiteta

A- A+

Živimo u modernim vremenima u kojima se ne očekuje suzdržavanje od seksa prije braka. Ipak broj spolnih partnera iz prošlosti mogao bi zanimati vašeg novog odabranika. Prema provedenom istraživanju, 10 je broj kojeg ne bi trebalo prijeći, ukoliko ne želiš da te se etiketira kao promiskuitetnu osobu.

Koliko ljubavnika je previše je tema koja je oduvijek zanimala i jedan i drugi spol. Istraživanje koje je provela stranica SeekingArrangement.com pokazalo je kako ni muškarci ni žene ne žele biti u vezi s nekim tko je imao više 10 različitih partnera. Takve osobe smatraju promiskuitetnima, dok one koji imaju manje od toga neki smatraju nedovoljno iskusnima.

Anketa je provedena na tisuću ispitanika, a polovica od njih je istaknula kako je 10 savršen broj bivših spolnih partnera koje bi tolerirali u novoj vezi. Ipak, 36 posto žena i 42 posto muškaraca izjavilo je da bi radije bili u vezi s manje iskusnim partnerom.

Tek svaki deseti muškarac i žena smatra da je između 10 i 30 optimalan broj partnera, dok samo 3 posto ispitanika
misli da je sasvim normalno da njihov novi partner ima više od 30 ljudi s kojima su gužvali plahte.

Većina ispitanika kada bi mogli birati, ne bi htjeli znati koliko je stvarno njihov partner iskusan. Ne žele znati točan broj spolnih partnera niti seksualnu povijest svojih odabranika.

Otkrivena granica promiskuiteta
Share via
Copy link
Powered by Social Snap