Pretraga

Otvorena je škola za žene koje žele postati uspješne sponzoruše

A- A+

Ne tako mali broj pripadnica nježnijeg spola spada među sponzoruše, to jest cilj im je ugrabiti bogatog i starijeg muškarca koji će ih do kraj života financirati. No, mnoge od njih u nastojanju da nađu svog sponzora rade pogrešne korake. Upravo da bi od djevojaka i žena napravili profesionalne sponzoruše, Carla Abonia i Alan Scneider otvorili su Sugar Daddy University u New Yorku – školu za uspješne tražiteljice sponzora.

plus.google.com

Svakodnevno smo okruženi sponzorušama, bilo da one to javno priznaju ili niječu iako im je jedini cilj u životu bogato se udati za starijeg muškarca koji će ih financirati do kraja života. Među svim djevojkama tog tipa vjerojatno još niste naletjeli na onu koja se tim ‘poslom’ profesionalno bavi. Stoga su svjetski poznata sponzoruša Carla Abonia i njen mentor Alan Schneider odlučili otvoriti Sugar Daddy University u New Yorku, to jest prvu školu za uspješne sponzoruše, piše Metro.

Izdvojeni članak

Nova poruka srpske profesorice koja je studente pozvala na ‘rat’ protiv starleta i sponzoruša

Sponzoruše dobile svoju školu

Carla Abonia je u svojih 37 godina proputovala skoro cijeli svijet te je na svakom kraju dobivala skupocjene darove od muškaraca koji su uživali u njenom društvu. Ipak, prozvana profesionalna sponzoruša je priznala da takvi odnosi nisu uvijek jednostavni stoga joj u istima pomaže mentor i sponzor Alan Schneider.

Da bi mnogim djevojkama koje se žele bogato udati ili samo privremeno naći sponzora olakšali taj posao, navedeni dvojac je otvorio Sugar Daddy University, čije će polaznice učiti detalje o pet ključnih elemenata kako postati uspješna sponzoruša. Radi se o seksualnosti, razumijevanju, darežljivost, privlačnosti i reciprocitetu, a Abonia i Schneider su angažirali plastične kirurge, stručnjake za veze te financijske savjetnike koji će podučavati žene.

Izdvojeni članak

Veliko istraživanje otkrilo kakve žene vole bogati, a kakve siromašni

‘Sponzori su dobročinitelji koji pomažu djevojkama’

– Moramo educirati obje strane da se međusobno poštuju. Radit ćemo s različitim profilima ljudi. Mnoge sponzoruše su mlade i privlačne, ali i dobro obrazovane djevojke koje imaju financijskih problema pa su sponzori kao dobročinitelji koji im pomažu. Ne radi se samo o seksu – mi im pomažemo otkriti iskru, pravu povezanost te se mnogi odlučuju na brak, izjavio je Schneider koji će biti ravnatelj škole za navedeni izvor.

Ravnatelj koji je ujedno i tvorac web stranice SugarDaddyForMe.com, dodao je kako će kroz novootvorenu školu pomoći ljudima da bolje shvate ‘često krivo shvaćen stil života’.

– Učit ću polaznice kako postaviti odnos da bude pozitivan za obje strane. Skupit ću sva svoja iskustva kako bih pomogla drugim sponzorušama da cijene muškarca s kojim su, ali i muškarcima koji nam žele pristupiti, za kraj je objasnila 37-godišnja Carla koja se bacila na bogate muškarce nakon što su joj dosadili siromašni likovi.

Otvorena je škola za žene koje žele postati uspješne sponzoruše
Share via
Copy link
Powered by Social Snap