Pretraga

Otvorene prijave za Growww: INA traži pripravnike raznih zanimanja

A- A+

Jedan od poznatijih pripravničkih programa u Hrvatskoj provodi naftna kompanija INA. Osmi po redu Growww natječaj otvoren je jučer, a traže se diplomirani inženjeri naftnog, rudarsko-geološkog, kemijskog   i strojarskog  usmjerenja, ekonomisti, informatičari, no pozvani su da se prijave i diplomanti ostalih usmjerenja. Natječaj je otvoren do 7. travnja.

Foto: INA

Kao i prethodnih sedam i ove je godine hrvatska naftna kompanija raspisala natječaj za svoj pripravnički program Growww kojim se potražuju mladi diplomanti raznih stuka: inženjeri naftnog, rudarsko-geološkog, kemijskog i strojarskog usmjerenja, ekonomisti, informatičari, a prijave mogu poslati i ostali zaniteresirani diplomanti. Važno je za napomenuti kako je više od 80 posto osoba koje su bile uključene u ovaj program, nakon pripravničkih godinu dana ostalo raditi u kompaniji.

 – U Ini smo veoma ponosni na Growww zahvaljujući kojem smo u proteklih sedam godina zaposlili više od 550 diplomanata i time postali vodeća kompanija u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih diplomanata. Naši Growwwovci dobivaju svakodnevne prilike za rast i razvoj pod vodstvom iskusnih stručnjaka – mentora te je njihov doprinos kompaniji kroz rad na stvarnim poslovnim slučajevima prisutan već za vrijeme trajanja pripravništva, kaže Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ininog Sektora upravljanja ljudskim resursima. 

Putem ovog programa pred pripravnike se postavljaju izazovni poslovni ciljevi koje ostvaruju uz vodstvo mentora, iskusnih kolega koji ih prate i podržavaju u radu. Za vrijeme trajanja staža, pripravnici također prolaze kroz program poslovne edukacije s ciljem upoznavanja svih temeljnih djelatnosti kompanije, kao i specifičnosti naftne industrije. 

Zainteresirane kandidate koji odgovaraju traženim stručnim profilima te imaju do jednu godinu radnog iskustva, INA poziva da se putem online aplikacije prijave na natječaj do 7. travnja 2017.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap