Pretraga

Ova aplikacija omogućuje bezbolan prelazak s Whatsappa: Možete zadržati sve razgovore

A- A+

Otkako je WhatsApp najavio mijenjanje pravila privatnosti, ogroman broj korisnika je odlučio napustiti aplikaciju te pronaći novi način za dopisivanje. Postoji nekolicina opcija, a među najpopularnijima je Telegram.

foto: Unsplash; Dimitri Karastelev

Telegram nudi sve što i WhatsApp, uz bolju sigurnost i još nekoliko značajki koje će vam biti uopće teško pohvatati. Među onima bitnijima (i jednostavnijima), istaknuli bismo opciju razgovora sa samima sobom. Tako na jednom mjestu možete imati spremljene fotografije, video snimke, stickere, poruke… Sve što vam srce poželi.

Svjesni toga da imaju velik priljev novih korisnika koji dolaze upravo s WhatsApp-a, sada su omogućili i uvoz starih razgovora s te aplikacije, piše Android Authority. Konkretno, to izgleda tako da će se sve vaše poruke pronaći u jednom .txt dokumentu, a posebno će se izvući i fotografije te videi.

Izdvojeni članak
whatsapp

Ova aplikacija pokušava privući korisnike Whatsappa nakon što su otkriveni sigurnosni propusti

Sam proces uvoza nije kompliciran – potrebno je samo da imate instalirane najnovije verzije obje aplikacije. Nakon što ste ih updejtali, trebate napraviti jest slijediti sljedeće upute.

Uđite u WhatsApp razgovor koji želite prebaciti na Telegram, te u gornjem desnom kutu kliknuti tri točkice. Zatim kliknite na ‘Više’ (‘More’), pa na ‘Izvezi razgovor’ (‘Export chat’). Pojavit će vam se pitanje želite li izvesti i medijski sadržaj (‘Attach media’) ili ne, što možete odlučiti po vlastitoj želji. Nakon toga će vam se pokazati popis aplikacija putem kojih možete podijeliti taj razgovor – odaberite Telegram i pošaljite razgovor gdje želite.

Copy link
Powered by Social Snap