Pretraga

Ovaj student preziva se Korona i svi ga zezaju: ‘Profesori su mi rekli da će me pustiti na ispitu jer ih je strah da ih ne zarazim’

A- A+

Karlo Korona Zadranin je koji studira strojarstvo u Rijeci. Zbog svojeg prezimena koje je identično imenu novog virusa o kojem se stalno govori, Korona u zadnje vrijeme čuje mnogo šala, a kad ga netko zazove (prijatelji ga zovu prezimenom) svi se okreću.

Karlo Korona

Koronavirus imao je utjecaja na studenta Karla Koronu, no na jedan malo drugačiji način. Za Slobodnu Dalmaciju Karlo je u šali rekao da se stalno okreće po gradu jer misli da ga netko zove, a zapravo svi samo pričaju o virusu.

Izdvojeni članak
Blaženka Divjak

Divjak otkrila što će se dogoditi u slučaju da zatvorimo škole i fakultete zbog koronavirusa

– Otkad je počela epidemija, počela je i moja ludnica! Nema ‘ko me ne zeza. Od profesora, koji su mi rekli da će me pustiti na ispitu jer ih je strah da ih ne zarazim, preko teta u menzi koje mi već par puta nisu ništa htjele naplatiti, do naravno prijatelja, koji već imaju cijeli spisak šala. Najdraža im je da se maknem od njih jer sijem okolo bolest, a oni bi htjeli još živjeti, prepričava Karlo za Slobodnu Dalmaciju.

Kako ga svi zovu po prezimenu, kada netko povikne ‘Korona’ okreću se svi koji su u blizini.

– Ha-ha, mislim da je izgovaranje mog prezimena na javnim mjestima postalo gore od riječi bomba, šali se Karlo, a za spomenuti izvor rekao je da njegovo prezime potječe s talijanske Sardinije.

Prezime Korona u Hrvatskoj se može naći gotovo isključivo na području Zadra i otoka Ugljana u mjestu Kali. Prema popisu stanovništva iz 2011. godine samo 26 osoba u Hrvatskoj nosi to prezime.

Ovaj student preziva se Korona i svi ga zezaju: ‘Profesori su mi rekli da će me pustiti na ispitu jer ih je strah da ih ne zarazim’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap