Ovaj tjedan nestalo šestero osoba. Najmlađi ima samo 12 godina

Prema posljednim podacima, u Hrvatskoj je ovaj tjedan nestalo ukupno šestero osoba. U prošlom tjednu od osam nestalih pronađeno je njih četiri, a za četiri se još traga. Ako ste ih vidjeli ili posjedujete bilo kakvu informaciju koja bi mogla poslužiti u njihovom uspješnom nalasku hitno javite u najbližu policijsku postaju ili na stranicu nestali.hr 

Dario Kurelja (12) se u utorak, 17. svibnja udaljio s adrese u Zagrebu, Selska cesta u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka. (fotografija nepoznata)

Ante Marić (16) nestao je 18. svibnja 2016. Visok je 190 centimetara, ima svijetloplavu kosu, svijetloplave oči i ovalno lice.

Ante se u srijedu, udaljio s adrese u Splitu, u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka. 

Maksim Marinov (18) se u petak, 13. svibnja udaljio s adrese u Zagrebu, Selska cesta u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka. (Napomena: fotografija je snimljena 2013. godine)

Igor Mrzljak (28) se u ponedjeljak, 16. svibnja udaljio s adrese u Ozlju, Jaškovo 54b u nepoznato. Visok je 175 centimetara, ima crnu gustu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.   U trenutku nestanka na sebi je imao narančastu majicu, crne traperice, crnu jaknu i smeđe tenisice.

Gabriel Mušnjak Kovačević (15) Gabriel se u srijedu, 18. svibnja udaljio s adrese u Samoboru, Kneza Zdeslava u nepoznato. Visok je 165 centimetara, ima plavu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imao crnu majicu kratkih rukava, sive hlače i tenisice. (fotografija nepoznata)

Marijana Pređak (15) se u petak, 13. svibnja udaljila s adrese u Ivancu u nepoznato. Visoka je 165 centimetara, ima crnu ravnu kosu, velike svijetloplave oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Na desnom ramenu ima tetovažu cvijeta i paukove mreže, a iznad desnog gležnja tetovažu riječi nepoznatog sadržaja.  U trenutku nestanka na sebi je imala crnu majicu, crne tajice i crni baloner.

Odgovori