Pretraga

Ovakvo nas vrijeme očekuje za doček 2014.

A- A+

Bilo da Novu godinu dočekujete na otvorenom ili planirate privatni parti, sigurno smo kako biste željeli da u 2014. uplovite uz lijepo vrijeme. Nažalost, velike su šanse da Novu godinu dočekamo s kišom.

Vjerujemo da ste sada već svi odlučili gdje ćete i kako proslaviti Novu godinu, a pretpostavljamo da vas velik dio planira doček na gradskim trgovima. Iako se svi nadate lijepom vremenu, ukoliko ste na kopnu, moguće je da ćete uz sebe morati imati kišobran.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Najbolje modne kombinacije za doček Nove godine

Na kopnu kišovito

Već današnje jutro u većini Hrvatske prilično je oblačno, a bit će i povremene kiše uglavnom u središnjoj Hrvatskoj i na sjeveru Jadrana, dok bi u gorskoj Hrvatskoj biti i snijega.

U središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji danju će biti oblačno s povremenom slabom kišom, češće na zapadu nego istoku. Bit će malo hladnije nego danas, a ugođaju hladnoće pridonijet će sjeverac i sjeveroistočnjak, koji će s početka biti jači, piše dnevnik.hr.

Izdvojeni članak

Nemate ideja ni previše novca za doček? Povedite se za primjerom spontanih zagrebačkih studentica

Malo zahladnjenje

Kišno vrijeme vrijedi i za Istru i Kvarner, no ipak slijedi razvedravanje. Puhat će jaka bura s olujnim udarima podno Velebita. Zahladjet će, stoga će najviša popodnevna temperature biti jedva deset stupnjeva. U Gorskom kotaru i Lici biti će oblačno, vjetrovito i hladno uz obaveznu kišu, susnježivu i snijeg. Dalmaciju očekuje oblačno vrijeme, a tek ponegdje mogla bi vas iznenaditi kratka kiša. Najviše popodnevna temperatura iznosit će oko 10 stupnjeva.

Prvi dan nove godine oblačan s povremenom kišom

Na prvi dan 2014. godine u kopnenoj Hrvatskoj utorak će biti oblačan s kišicom, a u gorju s još malo snijega. U srijedu, na Novu godinu, bit će djelomice sunčano , a u četvrtak ponovno malo ružnije.
Jadran u utorak očekuje djelomično razvedravanja s malo bure, a na Novu godinu bit će donekle sunčano. U četvrtak se očekuje početak nove kiše s jugom.

Copy link
Powered by Social Snap