Ovakvo nas vrijeme očekuje za doček 2014.

Bilo da Novu godinu dočekujete na otvorenom ili planirate privatni parti, sigurno smo kako biste željeli da u 2014. uplovite uz lijepo vrijeme. Nažalost, velike su šanse da Novu godinu dočekamo s kišom.

Vjerujemo da ste sada već svi odlučili gdje ćete i kako proslaviti Novu godinu, a pretpostavljamo da vas velik dio planira doček na gradskim trgovima. Iako se svi nadate lijepom vremenu, ukoliko ste na kopnu, moguće je da ćete uz sebe morati imati kišobran.

Fotogalerija: Najbolje modne kombinacije za doček Nove godine

Na kopnu kišovito

Već današnje jutro u većini Hrvatske prilično je oblačno, a bit će i povremene kiše uglavnom u središnjoj Hrvatskoj i na sjeveru Jadrana, dok bi u gorskoj Hrvatskoj biti i snijega.

U središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji danju će biti oblačno s povremenom slabom kišom, češće na zapadu nego istoku. Bit će malo hladnije nego danas, a ugođaju hladnoće pridonijet će sjeverac i sjeveroistočnjak, koji će s početka biti jači, piše dnevnik.hr.

Nemate ideja ni previše novca za doček? Povedite se za primjerom spontanih zagrebačkih studentica

Malo zahladnjenje

Kišno vrijeme vrijedi i za Istru i Kvarner, no ipak slijedi razvedravanje. Puhat će jaka bura s olujnim udarima podno Velebita. Zahladjet će, stoga će najviša popodnevna temperature biti jedva deset stupnjeva. U Gorskom kotaru i Lici biti će oblačno, vjetrovito i hladno uz obaveznu kišu, susnježivu i snijeg. Dalmaciju očekuje oblačno vrijeme, a tek ponegdje mogla bi vas iznenaditi kratka kiša. Najviše popodnevna temperatura iznosit će oko 10 stupnjeva.

Prvi dan nove godine oblačan s povremenom kišom

Na prvi dan 2014. godine u kopnenoj Hrvatskoj utorak će biti oblačan s kišicom, a u gorju s još malo snijega. U srijedu, na Novu godinu, bit će djelomice sunčano , a u četvrtak ponovno malo ružnije.
Jadran u utorak očekuje djelomično razvedravanja s malo bure, a na Novu godinu bit će donekle sunčano. U četvrtak se očekuje početak nove kiše s jugom.

Odgovori