Pretraga

Ove Mc’Donaldsove proizvode zaposlenici tog lanca odbijaju jesti

A- A+

Zaposlenici u restoranima i lancima brze hrane vide točno kako se naizgled dobri i ukusni obroci pripremaju. Nije stoga čudno što neke stvari jednostavno odbijaju pojesti. Reddit je pitao zaposlenicke koje stvari iz Mc’Donaldsa nikada ne bi pojeli, a odgovorilo im je tisuće bivših zaposlenika.

Reddit je upitao bivše zaposlenike popularnog lanca brze hrane Mc’Donaldsa koje od obroka iz ponude nikada ne bi sami jeli. Tisuće njih odgovorilo je s nekoliko stvari, ili zbog toga što je određena hrana vrlo nezdrava, ili zato što im se ne sviđa kako se priprema. Business Insider donosi koji su stvari iz ponude koje bivši zaposlenici nikako ne preporučuju.

Izdvojeni članak

Evo zašto Mc’donaldsovi sendviči ne trunu

McRib je odvratan i izgleda kao krasta

Ljudi koji su radili u popularnom Mc’Donaldsu i vidjeli kako se hrana koju dobivamo priprema, tvrde kako je prvo što sami nikada ne bi jeli McRib sendvič. – Kako to meso izgleda prije nego stavimo umak na njega apsolutno je odbojno. Ono uopće ne izgleda kao meso, već izgleda kao odvratna krasta, rekao je jedan bivši radnik.

Izdvojeni članak

Tamna strana McDonald’sa: Pokvarena hrana i iskorištavanje zaposlenika

McFish se pržu u crnom ulju starom desetak dana

Bivši zaposlesnici, malo je reći, nisu zadovoljni niti ‘fish’ sendvičima, odnosno Mc’Donaldsovim obrocima s ribom. – Krumpirići se peku u četiri bačve ulja, a nakon otprilike dva dana, ono postaje pretamno za krumpiriće. Zbog toga u njemu sljedećih tjedan dana peku piletinu. Nakon svih tih dana konstantnog prženja, ulje postaje crno kao motorno ulje. U tom trenutku u njemu se peku samo riblji filei. To je jedina stvar koja se prži u tom ulju, rekao je jedan anonimni bivši radnik. Ni ‘Filet-O-Fish’ sendvič zaposlenici ne bi pojeli, budući da je, kako kažu, čista prevara. Sve što u njemu dobijete jest komad ribe u obliku kvadrata, malo jeftinog umaka, a ne dobijete niti cijeli komad sira.

Big Mac je prevara

Ni mnogima omiljen sendvič ‘Big Mac’ nije nešto što bi zaposlenici pojeli. – U njemu dobijete istu količinu mesa kao u duplom cheesburgeru, a jednu krišku sira manje. On je puno skuplji od duplog cheesburgera, pa je najpametnije da tražite njega napravljenog kao ‘Big Mac’, objasnio je jedan radnik.

Ove Mc’Donaldsove proizvode zaposlenici tog lanca odbijaju jesti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap