Pretraga

U ovim školama u ponedjeljak nema nastave: Nastavnici i tehničko osoblje u samoizolaciji

Iako bi nova školska godina trebala početi u ponedjeljak, 7. rujna, i održavati se uživo, u Osnovnoj školi Antuna Nemčića Gostovinskog će se nastava ipak održavati online, dok će Srednja škola Prelog s nastavom početi tjedan dana kasnije, 14. rujna.

učenik

Učenik foto|pixabay

Čeka nas jedna vrlo izazovna školska godina, za koju je upitno hoće li se uspjeti zadržati u školama. Nova školska godina počinje u ponedjeljak i iako je plan da se s nastavom krene uživo te da se učenici vrate u školske klupe, u obzir se ipak mora uzeti i epidemiološka situacija svake sredine zasebno.

Vlada donijela novu odluku o načinu izvođenja nastave: Ministar otkrio u kojem će slučaju nastava za sve biti online

Tako je danas donesena odluka da će se u Osnovnoj školi Antuna Nemčića Gostovinskog nastava ipak održavati online prva dva tjedna, prenosi N1. Navodno su zaražene spremačice i domar, a cijelo tehničko osoblje je u samoizolaciji.

I u Srednjoj školi Prelog će biti nešto drugačiji početak ove školske godine, odnosno kasniji. Na stranicama Srednje škole Prelog se nalazi obavijest o odgodi početka nastave, pa će tako u toj srednjoj školi školska godina početi tek 14. rujna. Spomenuli su kako se iako nekolicina nastavnika još uvijek nalazi u samoizolaciji, svi se djelatnici pripremaju za nesmetano odvijanje nastavnog procesa.

U ovim školama u ponedjeljak nema nastave: Nastavnici i tehničko osoblje u samoizolaciji
Share via
Copy link
Powered by Social Snap