Pretraga

Ovo je djevojkama kompliment broj jedan

A- A+

Svaka je žena različita pa tako ima i različite preferencije kada je riječ o komplimentima koje želi da joj udijelite. No prema istraživanju koje je proveo londonski Dental Care Plus Implant Centre, ipak postoji primjedba, kojom ćete teško pogriješiti. Naime kako je čak 43 posto žena opsjednuto svojom tjelesnom masom, najbolje će se osjećati kada dobije kompliment u kojem primijećujete da je smršavila. Studija je obuhvatila više od dvije tisuće muškaraca i žena.

Foto: topcoverpix.com

Želite li osvojiti srce pripadnice nježnijeg spola, najbolje je da primijetite i kažete joj kako je smršavila, otkriva studija koju je proveo londonski Dental Care Plus Implant, prenosi Daily Mail. Naime kako je čak 43 posto žena opterećeno tjelesnom masom upravo kompliment o vitkoj liniji je ono što će pripadnice nježnijeg spola razgaliti. Inače u spomenutom istraživanju je sudjelovalo preko dvije tisuće muškaraca i žena.

Izdvojeni članak

Iznenađujuće: Dobra ocjena i kompliment studentima bitnija od seksa

Komplimenti za osmijeh također među najpoželjnijim

Četiri od deset žena, dobro će se osjećati ako muškarac kaže da imaju lijep osmijeh. Među poželjnijim komplimentima, koje žene vole čuti je i da lijepo mirišu, imaju lijepu kosu, prekrasne oči te da im dobro stoji određena boja.

Upravo zbog spomenute opsjednutosti velikog postotka žena tjelesnom figurom, ono što im nikada ne smijete reći je da su debele. Nisu dobrodošle niti opaske kako izgledaju umorno, neraspoloženo, a zanimljivo niti da liče na jednog od roditelja.

– Žene najviše vole komplimente koji sugeriraju da su lijepe, imaju lijepe zube, usne, kosu ili noge. Međutim, ukoliko joj spomenete nešto što ima veze s kilažom, sve će krenuti po zlu, rekao je za navedeni izvor predstavnik provoditelja istraživanja.

Izdvojeni članak

Filmski komplimenti zbog kojih nećete ostati ravnodušni

Veliki broj žena komplimente razumijeva pogrešno

Tek 50 posto žena dobro podnosi udijeljene komplimente, a na nesreću pripadnika snažnijeg spola, 36 posto ih pogrešno razumijeva lijepe riječi.

Tako će opasku da imaju lijepe obline, shvatiti da želite reći kako su debele, a kompliment da su lijepo našminkane, 14 posto će ih sebi protumačiti da su pretjerale s make up-om.

Stoga je na muškarcima da dobro omjere riječi koje će uputiti ženama pa čak iako imaju najbolje namjere.

Iz Dental Care Plus Implanta Centrea su poručili kako unatoč tome, muškarac svakog dana treba dati ženi barem jedan kompliment.

Ovo je djevojkama kompliment broj jedan
Share via
Copy link
Powered by Social Snap