Pretraga

Ovo su stvari koje žene trebaju kriti od muškaraca

A- A+

Koliko god imali povjerenja jedni u druge, partneri ipak neke stvari ne bi smjeli međusobno dijeliti. To što ste trenutno u sretnoj vezi ne znači da možete izigrati povjerenje svojih prijatelja, otkrivati lozinke ili priznati da vam se ne sviđa partnerova obitelj. Provjerite što žene ne bi trebale dijeliti s muškarcima.

Iskren ljubavni odnos podrazumijeva povjerenje u kojemu nema mjesta skrivanju tajni ili varanju. Međutim, postoji ipak granica koju ne biste trebali prijeći. Drugim riječima, nekoliko stvari žene nikako ne bi smjele podijeliti sa svojiim partnerima, a evo o kojim stvarima je riječ.

Izdvojeni članak

Prepoznajte varaju li vas partneri

Nikad ne otkrivajte tajne prijateljica

Kad vam prijateljica kaže nešto u povjerenju, njenu tajnu nikome ne otkrivate što uključuje i partnere. Nije u redu graditi međusobno povjerenje tim da isto izigrate kod svojih prijatelja. U ono o čemu pričate sa svojim prijateljima ne morate nužnu uplitati dečka ili muža.

Lozinke i šifre ne dijelite

Možete voljeti svog izabranika koliko želite, no preporuka svakoj ženi je da svoje šifre i lozinke bilo za društvene mreže, pinove za bankovne kartice ili nešto treće nikada ne dijele. Vrijedi i obrnuto, a da ne bi došlo do konflikta ne tražite vi otkrivanje lozinki pa nećete ni morati obznaniti svoje.

Izdvojeni članak

Tipovi prijatelja koje trebate izbjegavati

O članovima obitelji sve najbolje i kad nije tako

Sasvim je logično da vam se roditelji i obitelj od partnera ne mogu jednako svidjeti kao njemu koji je dio iste. Čest je slučaj da otac i majka ne gaje simpatije prema sinovoj djevojci, zbog čega mogu nastati problemi. Stoga nikako ne biste prvi trebali reći svom dečku kako ne volite, primjerice njegovu majku jer vam se čini kao ‘čangrizava baba.’ Taj korak pogotovo ne trebate napraviti kada niste u ozbiljnoj vezi i ne znate kako će se vaš odnos završiti ni u kojem smjeru krenuti.

Bez previše detalja o bivšima

Normalno je da ćete ponekad spomenuti nekoga od bivših momaka, no pazite da budete umjereni. Nikako nije preporučljivo iznositi previše detalja ili ih prečesto uopće spominjati.

Ovo su stvari koje žene trebaju kriti od muškaraca
Share via
Copy link
Powered by Social Snap